Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε μια θετική αύρα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάποια απρόβλεπτα θα σημαδέψουν την μέρα σας, όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια. Και τα απρόοπτα αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο να αφορούν ενίσχυση του εισοδήματος σας.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Θα πρέπει να επενδύσετε στην ψυχραιμία και την διπλωματία σας, μια και η μέρα θα φέρει εξελίξεις τέτοιες, που η ψυχραιμία θα κάνει την διαφορά. Θα καταφέρετε τελικά να ξεπεράσετε τα προβλήματα χωρίς σημαντικές απώλειες.

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε στην δουλειά σας, να θυμόσαστε όμως ότι πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς και απαλά πρέπει να τα αποδεχτούμε. Άλλωστε πέρα από την δουλειά υπάρχει και η προσωπική ζωή που μπορεί να σας ισορροπήσει …

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν…

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα υπάρξουν ερωτικά ενδιαφέροντα στην σημερινή μέρα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Κατά την σημερινή μέρα θα πρέπει να δείξετε κατά πόσο μπορείτε, πέρα από δημιουργικοί, να είστε και πρακτικοί στις κινήσεις σας. Ακούστε την διαίσθηση σας που σας καθοδηγεί.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Αισθάνεστε αρκετά καλά σήμερα, απαλλαγμένοι από τις έγνοιες που σας βασάνιζαν σχετικά με την υγεία σας. Μην ξεχνάτε ότι η αρνητική ψυχολογία φέρνει πάντοτε και νέες αρνητικές εξελίξεις…

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρύπες καραδοκούν και μπορούν να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Προσέχουμε για να έχουμε…

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, σαν να έρχεστε σε άμεση επαφή με μια ανώτερη πηγή γνώσης. Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για την χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η πνευματικότητα φαίνεται να αποτελεί το επίκεντρο της σκέψης σας κατά την σημερινή μέρα. Πάρτε όση απόσταση μπορείτε από τα τρέχοντα και ασήμαντα της ζωή σας και προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μια αλλαγή προβλέπεται που θα σας ανακουφίσει σημαντικά. Μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να ισορροπήσετε ή ίσως και να απομακρυνθείτε από μια σχέση που σας βασανίζει.     

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Πολλές φορές μένετε προσκολλημένοι σε πρόσωπα, καταστάσεις ή αντικείμενα, μόνο και μόνο γιατί αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο. Αυτό όμως δεν σας κάνει καλό.                              

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η εργασιακή σας μέρα κυλάει ήρεμα και το απόγευμα σας είναι ευχάριστο, παρέα με φιλικά πρόσωπα. Τι άλλο να χρειάζεται κάποιος για να αισθανθεί ευτυχισμένος…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα θα είναι κάπως χαοτική και με αρκετές εντάσεις από το πουθενά, κυρίως στο επίπεδο των αισθηματικών σας σχέσεων. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε πως προέκυψαν τα προβλήματα, απλά διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η υπερβολή  μπορεί να σας βλάψει. Μην πιέζετε το εαυτό σας, φτάνοντας τον στα άκρα γιατί δεν θα αντέξει. Φροντίστε την υγεία σας προσέχοντας την διατροφή σας.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείτε να γευτείτε την χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαβίωση.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αντί να αγχώνεστε και να προσπαθείτε εκ των προτέρων να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της πορείας σας, ζήστε την στιγμή και κινηθείτε προς τα εκεί που σας υποδεικνύει ο ανώτερος σας εαυτός…

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε μια αισθηματική σχέση, την σημερινή μέρα θα σας δοθεί το ερέθισμα να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο άτομο αυτό. Ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες σας έχουν αλλάξει.

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Είχατε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο καιρό αλλά δεν θα πρέπει αυτό να το αφήσετε να σας καταβάλλει. Φροντίστε την υγεία σας, μια και είναι το πολυτιμότερο αγαθό σας και αντικρίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό, θέτοντας προτεραιότητες και απορρίπτοντας όποια δαπάνη δεν είναι απαραίτητη.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Η ευεξία σας αυτή ίσως να οφείλεται στις προσπάθειες σας του τελευταίου διαστήματος για μια πιο ισορροπημένη και συνετή διαβίωση.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Διαφωνίες με το ταίρι σας θα σας χαλάσουν το κέφι. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην τροφοδοτήσετε μια ατέρμονη  διαμάχη. Με λίγη καλή θέληση όλα λύνονται…

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…