Τοξότης – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Ήλιος θα περάσει τον Ιούλιο στον 8ο οίκο σας του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα έχετε αρκετό καιρό μπροστά σας να επανεκτιμήσετε τις συνεργασίες σας και τους πιθανούς συνεταιρισμούς, εάν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή εάν θα χρειαστεί να κάνετε στο μέλλον κάποιες αλλαγές για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα. Εάν αναζητάτε το διάστημα αυτό εργασία, δεν θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια της τύχης εξαιτίας της ανάδρομης πορείας αρκετών πλανητών .Ξεχάστε την υπερηφάνεια σας και ζητήστε την βοήθεια του φιλικού ή κοινωνικού σας κύκλου, καθώς θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις χρημάτων, καθώς τόσο ο Κρόνος, όσο και ο κυβερνήτης σας Δίας είναι ανάδρομοι αντίστοιχα. Είναι όμως μια εξαιρετική περίοδος να επανεξετάσετε την αποτελεσματικότητα της οικονομικής διαχείρισης σας και τα προσωπικά σας έξοδα.

Με την Πλούτωνα και τον Δία σε ανάδρομες πορείες στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τις σχέσεις και τον γάμο σας, υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση: ή να καταστρέψετε τη σχέση σας από παρεξηγήσεις ή να αποσαφηνίσετε όλες τις γκρίζες ζώνες και να συμφιλιωθείτε. Ο Ερμής περνά  από τον 7ο οίκο σας και την περίοδο αυτή το ταίρι σας θα είναι σταθερό και ακλόνητο στις απόψεις και τις θέσεις του. Δείξετε διάθεση κατανόησης και συνεννόησης για να μην δημιουργήσετε καινούργια προβλήματα. Τα τετράγωνα όμως που θα σχηματίσουν τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Ερμής με το Ποσειδώνα 26.7 θα φέρουν ανασφάλειες και μια σύγχυση ως προς το τι θέλετε από την σχέση σας.

Ο μήνας αυτός με τις πολλές και δύσκολες όψεις του δεν προσφέρεται για ρομαντισμό, ουσιαστικές γνωριμίες ή καινούργια αισθηματικά ξεκινήματα για τους αδέσμευτους. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Ερμή με τον Ποσειδώνα θα προσθέσουν σύγχυση στα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να μην είναι η ιδανική περίοδος να κάνετε κινήσεις ουσίας. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει μια γνωριμία στις μέρες γύρω από τις 28 του μήνα που μπορεί να φέρει στο μέλλον μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023  

Επαγγελματικά – Οικονομικά  Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κ…