Τοξότης – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας του οίκου που σχετίζεται με τον γάμο και τις σχέσεις σας, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 1 Αυγούστου. Αποτελεί μια πολύ καλή είδηση, καθώς θα σταματήσουν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πάλι όλα αυτά που σας δένουν, αφήνοντα για λίγο στην άκρη ότι είναι αυτό που σας χωρίζει. Η επικοινωνία είναι πολύ καλύτερη μέσα στον Αύγουστο και θα μπορέσετε να ξανακτίσετε τις γέφυρες που γκρεμίσατε τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, επιστρέφει επίσης σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα. Έτσι μετά από μακρά ανάλυση προσωπική και των σχέσεων σας, λογικά είστε τώρα σε θέση να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να προχωρήσετε σε δράση, ώστε να επαναφέρετε την ερωτική-συναισθηματική σας ζωή σε ισορροπία.  Εάν κάνατε τη δουλειά σας σωστά και πήρατε τα μαθήματα σας, τώρα θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας, άσχετα εάν δεν τα παραδεχτείτε ποτέ… Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τις υποχωρήσεις σας στην σχέση ή στον γάμο και να δώσετε έστω και μια μικρή ικανοποίηση στο ταίρι σας.  Και αφού αποκαταστήσετε τις ισορροπίες, προγραμματίστε ένα ταξίδι από κοινού, κάτι που και εσάς σας ευχαριστεί, και θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε μαζί και να ξαναβρείτε τον βηματισμό σας σαν ζευγάρι.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί μέσα στον Αύγουστο να ενθουσιαστούν με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από διαφορετική κουλτούρα και να ξεκινήσουν μια σχέση μακρινών αποστάσεων. Υπάρχουν δε βάσιμες ενδείξεις, το άτομο αυτό να είναι ακαδημαϊκός ή να έχει σχέση με ανώτερη εκπαίδευση. Στις 18 Αυγούστου περνάει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνική και επαγγελματική φήμη) ο Άρης, ο κυβερνήτης των σχέσεων σας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εμπλακείτε στο δεύτερο μισό του μήνα σε μια ρομαντική σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως ακόμη και με ένα ανώτερο στέλεχος της επιχείρησης που απασχολείστε.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 5, 10, 25, 26, 27

 

Συμβουλή

Η αρχή του μήνα είναι η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε μια νέα δράση. Ξεκινήστε να εφαρμόζετε το σχέδιο που ετοιμάσατε και σύντομα θα δείτε να απτά αποτελέσματα. Η προσωπική σας βελτίωση θα είναι, και πρέπει να είναι, η άμεση προτεραιότητα σας!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…