Τοξότης – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας πρώτα και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας θα είστε σε θέση να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Είστε πολύ σκληροί και απαιτητικοί με τον σύντροφο σας για πράγματα που είναι δευτερεύουσας σημασίας. Ενδέχεται να εμπλακείτε αυτό το μήνα σε κάποιου είδους σχέση και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην γίνει αντιληπτή από τον περίγυρο σας. Πρέπει να είστε επίσης επιφυλακτικοί, μέχρι να δείτε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν καθ΄όλη  την διάρκεια του μήνα, κάτι που δεν αποτελεί θετικό οιωνό για την μακροβιότητα των σχέσεων. Στους ελεύθερους/ες του ζωδίου, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 21.3 που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

 

Όψεις πλανητών :

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο. Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &nd…