Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου (μέχρι τις 23/8) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Τον Αύγουστο ευνοούνται επίσης τα μακρινά ταξίδια, ιδίως μέσα στα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Αύγουστο τον 10ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας θετικά νέα ή πολύ καλές εξελίξεις στην σταδιοδρομία σας. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, μπορεί να επεκτείνετε την δράση σας ή και τις εγκαταστάσεις σας. Όσοι έχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας, ενδεχομένως να προαχθείτε ή να σας ανατεθεί μια καλύτερη θέση εργασίας. Οι σπουδαστές θα έχουν επιτυχία στις σπουδές ή τις εξετάσεις τους το διάστημα αυτό. Στις 23 Αυγούστου ωστόσο γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και ξεκινά μια περίοδος με καθυστερήσεις, προβλήματα, λάθη, ακυρώσεις και αναβολές. Μην προγραμματίζετε τίποτε σημαντικό για την τελευταία βδομάδα του μήνα, παρά ολοκληρώστε οτιδήποτε είναι ημιτελές. Είναι ένα διάστημα που ίσως να είστε αναποφάσιστοι, κάτι που θα έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην δουλειά σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Και η Αφροδίτη θα βρίσκεται καθ’ όλη την διάρκεια του Αυγούστου στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όντας όμως ανάδρομη. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να αναβιώσει μια παλιά σας σχέση ή να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση με άτομο από διαφορετική χώρα, διαφορετικής κουλτούρας ή θρησκευτικών πεποιθήσεων. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα πρέπει να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους, να αποκρυσταλλώσουν άποψη για το τι θέλουν στην ζωή, πριν προσπαθήσουν να κάνουν μια καινούργια αρχή στον αισθηματικό τομέα. Άτομα που είναι αρραβωνιασμένα ή που σύντομα πρόκειται να παντρευτούν, μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά άποψη και να χωρίσουν. Πρόκειται με άλλα λόγια για έναν δύσκολο μήνα για τα αισθηματικά σας, όχι ότι οικονομικά θα πάτε καλύτερα. Θα υπάρξει μια επιβράδυνση στον οικονομικό τομέα, και εάν δεν δαμάσετε την τάση σας για αγορές, ψώνια και διακοπές, θα χειροτερέψετε αισθητά την κατάσταση. Αποφύγετε επενδύσεις, καθώς και καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες με εταίρους από το εξωτερικό.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 1 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα των επαφών και επικοινωνιών, καθώς και των συγγενικών σχέσεων. Κάποιες επαφές μπορεί να κλείσουν τον κύκλο τους το διάστημα αυτό, ενώ άλλες να γίνουν πολύ πιο σημαντικές για σας. Θα εκτιμήσετε τώρα κάποια ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας σας, που όμως ομορφαίνουν την ζωή.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας ευνοεί τα μακρινά ταξίδια, προκειμένου να ξεκουραστείτε. Εναλλακτικά ίσως να γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας και να γεννηθεί ένα νέο αίσθημα. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα, που βοηθάει να βελτιώσετε γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να έχετε καλύτερες προοπτικές καριέρας.

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, στις 31/8 στους Ιχθείς και στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δηλώνει ότι θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια σας, αλλά και να ξεκουραστείτε. Ίσως δε να κάνετε χρήση του διαστήματος αυτού, για να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας, να αλλάξετε διακόσμηση ή να κάνετε κάποιες επισκευές που επείγουν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 1, 6, 11, 16, 20, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  3, 9, 13, 18, 22, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…