Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται τις πρώτες μέρες του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, για να περάσει στην συνέχεια, στις 13/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 2ο  οίκο. Τις πρώτες μέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να είστε υπερδραστήριοι αλλά και υπερκινητικοί, καθώς δεν θα μπορείτε να καθίσετε στιγμή ήρεμοι. Είναι όμως και ένα χρονικό διάστημα που μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά και να καταφέρετε θαύματα. Και στην συνέχεια, με το πέρασμα του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε κερδοφόρες συμφωνίες και να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο (μετακινείται από το ζώδιο σας στον Αιγόκερω στις 10 Δεκεμβρίου), το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή.

 

Στις 8 Δεκεμβρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στους Διδύμους, η οποία αναμένεται να φέρει ρομαντισμό στην ζωή σας αλλά και κάποιες νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Η Νέα Σελήνη στις 23/12 στον Κριό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να υπάρξουν νέες πηγές εισοδημάτων ή να δεχτείτε μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 8, 13, 18, 22, 26, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 5, 11, 16, 20, 24, 28

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…