Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένο 2023, φίλοι Τοξότες! Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής ξεκινάει ανάδρομος την χρονιά, και αυτός στον 2ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας. Μετά τις 20 του μήνα μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα επενδύσεων, νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, αγορών ή ακόμη και την διεκδίκηση μιας αύξησης από τον εργοδότη σας. Μια δευτερεύουσα δουλειά μερικής απασχόλησης που θα παρουσιαστεί το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνει η κύρια με την πάροδο του χρόνου.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται τις πρώτες μέρες του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 5 Ιανουαρίου στον 3ο   οίκο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα εμφανιστούν χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Δυστυχώς όμως τα θαύματα διαρκούν λίγο… Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένα, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος συζητήσεων.

Με την Πανσέληνο στις 7 του μήνα στον Καρκίνο έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικών. Μπορεί υπό την επιρροή της να αποπληρώσετε ένα δάνειο, να εξοφλήσετε κάποιους λογαριασμούς που σας πιέζουν ή να κάνετε νέες και κερδοφόρες επενδύσεις. Απαλλαγείτε ωστόσο από οτιδήποτε δεν είναι αποδοτικό ή σας ρίχνει ψυχικά. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21/1 θα φέρει επικοινωνία και διαπραγματεύσεις, κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες. Η επικοινωνία με τους γύρω σας είναι αισθητά βελτιωμένη και είναι πιθανές κάποιες θετικές αλλαγές στην οικογένεια και το περιβάλλον σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 7, 8, 12, 13, 16, 17

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 10, 23, 24, 29, 30

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…