Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Ιουλίου περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Μεταξύ 12 και 25 του μήνα καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, για να μην κάνετε σοβαρά λάθη. Δυσκολίες θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα, όσο διέρχεται ο Ήλιος τον 8ο οίκο σας, ενώ στις 23 Ιουλίου που περνάει επιτέλους στον 9ο οίκο, γυρίζει η Αφροδίτη ανάδρομη και περιορίζει τις πιθανότητες οικονομικής ανάκαμψης αισθητά. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης Λέοντα και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο αυτή ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, οπότε θα χρειαστούν προσεκτικοί χειρισμοί. Συνάψτε χρήσιμες επαφές, προκειμένου να έχετε την πιθανότητα να ανεβείτε κάποια σκαλοπάτια στην καριέρα σας. Γιατί χωρίς βοήθεια ανθρώπων με επιρροή, θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα βήματα προόδου που θέλετε. Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και στον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Στις 23 δε Ιουλίου, βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες βδομάδες. Η έλξη σας για το άγνωστο και το εξωτικό αφορά τόσο τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι προστριβές και οι έριδες με τον σύντροφό σας. Είναι ένα χρονικό διάστημα που θα επιταθούν επίσης τα προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Συνιστάται να αποφύγετε τις εντάσεις, για να μην επιδεινώσετε τις καταστάσεις. Περιορίστε επίσης τα έξοδα σας και τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια τον προϋπολογισμό σας. Όσο για τις καινούργιες αισθηματικές σχέσεις, όσο αρμονικές και αν σας φαίνονται τώρα, δεν θα έχουν πολλά περιθώρια επιβίωσης, όταν θα επιστρέψει η Αφροδίτη στην ορθή της φορά.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 2ο οίκο του ζωδίου σας, στον οίκο των οικονομικών σας, αναμένεται να επηρεάσει το πορτοφόλι σας. Εάν καταφέρατε να ολοκληρώσετε κάποια έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη, αυτά θα μπορούσαν να σας αποφέρουν πρόσθετα έσοδα. Για κάποιους άλλους του ζωδίου σας όμως η Πανσέληνος μπορεί να φέρει οικονομικές δυσκολίες και να κάνει επιτακτική την ανάγκη μιας π

ιο συνετής διαχείρισης. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σεξ, πάθη και αναγέννηση) κάνει εμφανές ότι θα πρέπει να επιλυθούν ζητήματα κοινού προϋπολογισμού σε συνεταίρους ή συντρόφους. Ένα παλιό όνειρο μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα, όπως για παράδειγμα το να ανοίξετε την δική σας δουλειά. Αποφύγετε όμως τις μεγάλες επενδύσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 3, 8, 17, 21, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 11, 19, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…