Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Πολλοί του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσετε τον μήνα με ένα βουνό προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν. Ο μήνας προσφέρεται για την επίλυση τους, αν και θα μειωθεί η παραγωγικότητα σας σε άλλους τομείς εξ αιτίας του λόγου αυτού. Θα πρέπει όμως να γίνει για να ξεφορτωθείτε το βάρος που μεταφέρετε. Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Καρκίνο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Από την θέση του αυτή θα σας κάνει ο Ήλιος λίγο πιο ριψοκίνδυνους, διαχειριζόμενοι ορισμένες δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Μετά τις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνετε την προσοχή σας στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 2 και 26/07 το ζώδιο του Λέοντα και τον 9ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις τελευταίες μέρες του μήνα στη Παρθένο και στον 10ο  οίκο. Θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα σπουδών, συνεργασιών με ξένους οίκους ή εκκρεμών νομικών υποθέσεων. Εάν έχετε σχεδιάσει σωστά τις δράσεις σας και εφαρμόσετε λεπτομερειακά τα όσα προγραμματίσετε, τότε θα μπορέσετε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε περισσότερο με άτομα επιρροής, διευρύνετε τα όρια σας και μην αρνείστε την στήριξη που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντικά πρόσωπα. Η φυσική αισιοδοξία και η ανέμελη φύση σας δεν θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας όπως πρέπει. Επείγει να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος και μην τα αφήνετε να πάρουν τον δρόμο τους, γιατί πιθανόν να μην σας είναι αρεστές οι εξελίξεις. Αυξημένη κερδοφορία θα υπάρξει για όσους μεταξύ σας ασχολούνται με τις μεταφορές, τον τουρισμό, τα ταξίδια ή εργάζονται remote.

 

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11 Ιουλίου το ζώδιο του Καρκίνου και τον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες. Στις 11 Ιουλίου περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σας οίκο και από την θέση της αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό.

 

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο εγείρει ζητήματα οικογενειακού προϋπολογισμού, δαπανών ή δανείων. Φροντίστε εάν υπάρχει η δυνατότητα να απαλλαγείτε από μεγάλες δαπάνες, ώστε να αισθανθείτε πιο σίγουροι. Ζητήματα οικονομικής φύσης μπορεί να επηρεάσουν επίσης την σχέση με το ταίρι σας. Θέστε τα ζητήματα επί τάπητος και πάρτε αποφάσεις από κοινού.

 

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω τονίζει την αναγκαιότητα να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να εκπληρώσετε υποσχέσεις που έχουν σχέση με χρήματα ή να πραγματοποιήσετε μεγάλες αγορές που έχετε ανάγκη. Ορισμένοι ίσως να βρείτε μια επιπρόσθετη πηγή εισοδημάτων και να βελτιώσετε κατά τι τα εισοδήματα σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο:  4, 9, 14, 18, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 6, 11, 16, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…