Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σας που αφορά την εργασία και την υγεία, διέρχεται από τις 9 Ιουνίου και μετά τον οίκο των συνεργασιών και του γάμου σας. Η διέλευση αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για την επαγγελματική ζωή και την καριέρα σας. Εάν αναζητάτε εργασία, θα υπάρξει στήριξη από κάποιους προκειμένου να βρείτε μια θέση. Ίσως όμως και να μεταπηδήσετε σε μια επιχείρηση που προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα ή απλά να κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανωτέρους σας και να σας δώσουν μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Από την άλλη, ο Ερμής, κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα και δημόσιος βίος), θα διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου τον 8ο οίκο σας (σεξ και πάθη, θάνατος και αναγέννηση). Η διέλευση αυτή συνιστά να κάνετε ριζικές αλλαγές στις επαγγελματικές σας στρατηγικές και σε μακροχρόνια projects  που έχετε σε εξέλιξη. Ενδεχομένως όμως να σας ωθεί στο να ξεπεράσετε βαθιά ριζωμένες φοβίες για να πάρετε τα επάνω σας.

Όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ίσως προκληθούν διαπληκτισμοί και ένα αίσθημα έντονης δυσαρέσκειας. Η διαχείριση ειδικά κοινών εσόδων στο ζευγάρι θα πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Εξ ίσου δύσκολη θα αποδειχτεί η διαδικασία που αφορά κληρονομικά ζητήματα, μια δικαστική διαμάχη για οικονομικά θέματα ή την αποπληρωμή ενός χρέους. Σε ότι αφορά φόρους και υποχρεώσεις σας στο δημόσιο, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εάν το όφελος είναι παλιό!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τον γάμο και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι συγκρούσεις με το ταίρι σας που αφορούν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σας. Και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να ανθίσει ξανά, εάν θελήσετε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα αισθανθείτε το διάστημα αυτό να ανάβει μια σπίθα και μια πολύ βαθιά έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσετε. Ωστόσο, ευεργετικές ημερομηνίες για την εμπέδωση μιας σχέσης με μέλλον εντοπίζονται στο πρώτο μισό του μήνα. Εάν συμπέσουν οι συγκυρίες και πραγματοποιηθεί η γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου, η σχέση αυτή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο της σεξουαλικής έλξης!

Από τις 9 Ιουνίου και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο σας και μπορείτε να περιμένετε αισθητή βελτίωση στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν συνδέεστε συναισθηματικά με ένα συνεργάτη σας, η σχέση αυτή μπορεί να εμβαθύνει σημαντικά την περίοδο αυτή και να θελήσετε να προχωρήσετε σε γάμο. Μια άλλη σημαντική διέλευση για τα συναισθηματικά σας είναι το πέρασμα του Ερμή μεταξύ 4 και 27 του μήνα από τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη (κυβερνήτη της αγάπης σας). Οι συνδυασμένες αυτές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συναισθηματική εμβάθυνση! Με την επιρροή τους θα αναζητήσετε τρόπους να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή ακόμη και να μοιραστείτε υλικούς-οικονομικούς πόρους που μέχρι στιγμής δεν μοιραζόσασταν.

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 12, 15, 20, 24

Σημείωση-Συμβουλή: Θα αισθανθείτε μια συναισθηματική αναστάτωση κάπου στα μέσα του μήνα! Θλίψη θα συνυπάρξει με χαρά και νευρικότητα. Πηγή των συναισθημάτων σας θα αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας γονέας, ένας δάσκαλος ή ένας προϊστάμενος σας στην δουλειά. Πριν αντιδράσετε αψυχολόγητα, προσπαθήστε να καταλάβετε την οπτική τους γωνία και αναλογιστείτε μήπως έχουν δίκιο. Μήπως έφτασε η χρονική στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας…

  

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Επαγγελματικά &nd…