Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Μαΐου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) και μετά τις 10.05 γυρίζει ανάδρομος, για να επιστρέψει τις τελευταίες μέρες του μήνας τον 6ο οίκο. Η διέλευση αυτή συμβουλεύει, εάν σας ενοχλεί κάτι, στον επαγγελματικό χώρο ή στις προσωπικές σχέσεις, να μην προσπαθήσετε να το αγνοήσετε αλλά να το συζητήσετε και να το διαπραγματευτείτε. Θα μπορέσετε το διάστημα αυτό να συνεννοηθείτε σε οτιδήποτε. Το δύσκολο με την διέλευση του Ερμή και την ανάδρομη πορεία του θα είναι για το ζώδιο σας, ότι δεν θα μπορείτε να κατασταλάξετε εύκολα σε απόψεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, απιδιά) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζουν τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση τους το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσουν περιπέτειες μέσα στον Μάιο, ίσως να είναι λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχουν όμως δυσκολία να κατακτήσουν αυτό που θέλουν.

Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης της 16.05 στον Σκορπιό θα αγγίξει το υποσυνείδητό σας και θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες. Θα αισθανθείτε την ακαταμάχητη παρόρμηση να απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα και να απομονωθείτε, έστω και για λίγο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους της 30.05 εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις σας, ρομαντικές, επαγγελματικές ή φιλικές, ακόμη και με τους εχθρούς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις δε, η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει χωρισμούς σε παλιές και φθαρμένες σχέσεις, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το καινούργιο στη ζωή μας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…