Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Μαΐου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 21/05 μετακινείται στους Διδύμους και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) καθ’ όλη την διάρκεια του Μαΐου, μόνο που το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ανάδρομος. Είναι το διάστημα που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας και να αποφεύγετε την υπερπροσπάθεια που θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην υπερκόπωση. Ζητήματα που δημιουργούνται κατά την διάρκεια της ανάδρομης του πορείας αναφορικά με την εργασία και την υγεία σας, θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν σταδιακά μετά τα μέσα του μήνα που γυρίζει ορθόδρομος. Οι τελευταίες βδομάδες του μήνα προσφέρονται δε για αποδράσεις ή ανοιξιάτικες διακοπές με τον σύντροφο ή την παρέα σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο στο ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαΐου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Το υπόλοιπο του μήνα, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να εμβαθύνουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύονται από άτομα που κρύβουν κάποιο μυστήριο.

Η Πανσέληνος – Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο (ψυχολογική κατάσταση, απόκρυφα και μυστικά) και τονίζει την ανάγκη να αποβάλλετε οριστικά μνήμες από το παρελθόν που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Πάρτε αποστάσεις από αρνητικά συναισθήματα ή άτομα που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν τις μέρες αυτές, ώστε να επέλθει η ηρεμία και ισορροπία, μετά όμως από την θύελλα.

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου στον Ταύρο αγγίζει τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και σηματοδοτεί την ιδανική περίοδο για κάτι καινούργιο στην δουλειά σας. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις καθημερινές σας σχέσεις, στην διατροφή ή την άσκηση σας. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 10, 14, 18, 22, 28  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 3, 7, 12, 15, 20, 25, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…