Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε μια φάση εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες ή τους πολυσύχναστους χώρους. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής μετακομίζει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό σας οίκο στις 17.11, συνδυάζοντας στις ενέργειες του με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Τις πρώτες μέρες ωστόσο του μήνα σας βασανίζουν αμφιβολίες, για το αν ακολουθείτε την σωστή πορεία ή μήπως πήρατε λανθασμένες αποφάσεις. Αυτές όμως θα εξαφανιστούν γρήγορα. Μετά τα μισά του μήνα, καθώς ο πλανήτης θα περάσει στο ζώδιο σας, βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης. Ίσως αντιμετωπίσετε ωστόσο μια κατάσταση, η οποία θα απαιτήσει από σας συμβιβασμούς και προσαρμοστικότητα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά
Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα παραμένει η Αφροδίτη στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να εισέλθει στην συνέχεια στο ζώδιο σας και στον πρώτο οίκο. Το πρώτο τμήμα του μήνα ίσως να κληθείτε να φροντίσετε για κάποιο λόγο περισσότερο το ταίρι σας. Είστε δυνατοί και ικανοί να νοιώσετε τον πόνο ή την αναστάτωση των γύρω σας και να τους προσφέρετε ανακούφιση. Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο σας, είναι καιρός να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ευνοούνται οι αλλαγές στην εμφάνιση, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, με προοπτικές εξέλιξης. Γιατί η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη και θα προσελκύετε πλήθος κόσμου. Κάντε απλά καλές επιλογές…

Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο μπορεί να εγείρει ερωτήματα αναφορικά με τη εργασία σας, το βιοτικό σας επίπεδο ή την καθημερινή σας ρουτίνα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για προβλήματα υγείας που θα παρουσιαστούν, γενικά όμως θα αισθάνεστε ψυχικά κουρασμένοι και θα αποζητάτε την ανανέωση. Η Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας θα γεννήσει την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας ή να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές σε τομείς της ζωή σας.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 23, 24, 26, 29, 30
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 8, 13

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…