Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 23 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Σεπτέμβριο τον 10ο ηλιακό σας οίκο, όντας ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες, αναβολές και προβλήματα στην δουλειά σας, καθώς και λάθη ή παραλείψεις. Ίσως δε να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και το μυαλό σας να είναι στις διακοπές. Μετά τα μισά του μήνα που ορθοδρομεί ο πλανήτης τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται, οι ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν και η διάθεση σας να βελτιώνεται. Μέχρι τα τέλη του μήνα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι του ζωδίου σας να δεχτούν μια πρόταση για προαγωγή ή για μια καινούργια θέση εργασίας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Σεπτέμβριο να διέρχεται τον 9ο ηλιακό σας οίκο, ευτυχώς όμως γυρίζει ορθόδρομη στις 4/09. Οι σχέσεις σας, αισθηματικές, φιλικές ή κοινωνικές που διαταράχθηκαν τις προηγούμενες βδομάδες, μπορούν τώρα πια να αποκατασταθούν με την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. Η ζωή των δεσμευμένων ή παντρεμένων μπορεί επιτέλους να επιστέψει στην ομαλότητα, αφού θα εκλείψουν οι πολλές αντιπαραθέσεις για το παραμικρό και από κοινού ίσως να προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι αναψυχής. Και για τους αδέσμευτους θα αλλάξει ριζικά το κλίμα μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, μια και θα διευκολυνθούν οι επαφές με το αντίθετο φύλο. Μια ευχάριστη έκπληξη ίσως να περιμένει κάποιους σε ένα ταξίδι αναψυχής, από το οποίο θα αποκομίσουν εξαιρετικές εμπειρίες, μόνο που δεν υπάρχει περίπτωση να γεννηθεί κάποια καινούργια σχέση. Οι αναμνήσεις όμως θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη σας για καιρό… Οικονομικά ο μήνας δεν θα είναι το ίδιο θετικός με τα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη μπορεί να ορθοδρόμησε και να ξεμπλοκάρονται οι ταμιακές ροές, την ίδια μέρα όμως γύρισε ανάδρομος ο κυβερνήτης σας Δίας. Μέχρι τα τέλη του έτους που θα ορθοδρομήσει και πάλι, θα πρέπει να είστε πιο συνετή με τις δαπάνες σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και συνιστά να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως προαχθούν, ενώ άλλοι θα αναζητήσουν μια νέα επαγγελματική θέση ή μια διαφορετική ασχολία. Ότι και να συμβεί, προσπαθήστε να διατηρήσετε την φήμη σας αλώβητη.

 

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό επηρεάζει τον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε νέες ερωτικές γνωριμίες ή να κάνετε ερωτικές εξομολογήσεις στο αντικείμενο του πόθου σας. Πολλοί από σας θα κάνετε κάποιο σημαντικό βήμα το διάστημα αυτό, που θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 11, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  1, 5, 23, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…