Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και ο επερχόμενες Αλλαγές

Στις 28 Απριλίου σχηματίζεται μια σημαντική όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα από τον Ταύρο και τον Αιγόκερω αντίστοιχα, ένα τρίγωνο που μας προϊδεάζει για  διερεύνηση παρασκηνιακών ενεργειών, για εξονυχιστική έρευνα γενικά, που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια πολύτιμες πληροφορίες. Είναι επίσης μια όψη που είναι δυνατόν να προκαλέσει εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, οι οποίες θα αποδειχτούν εξαιρετικά σημαντικές και θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλαγές στην ζωή μας. Τα ζώδια που φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερα από τα υπόλοιπα από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι οι Σκορπιοί, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Λέοντες, στους τομείς που θα αναπτύξουμε παρακάτω.

Σκορπιοί

Για το ζώδιο σας το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα προβλέπει κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το άμεσο αλλά και λίγο πιο μακρινό σας περιβάλλον. Είναι μια περίοδος που θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους, θα διαπραγματευτείτε, θα αναζητήσετε νέους πελάτες και συνεργασίες, θα υπογράψετε καινούργια συμβόλαια ή συμβάσεις και θα συνάψετε επικερδείς συμφωνίες. Ανάμεσα στο πιθανά σενάρια που μπορεί να φέρει η όψη, είναι αρκετά ταξίδια αλλά και μια πιθανή μετακόμιση. Εάν εμπλέκεστε σε έναν δικαστικό αγώνα, θα έχετε θετική τελική έκβαση, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια πρόταση γάμου ή επαγγελματικής συνεργασίας.

Τοξότες

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα αναμένεται να επηρεάσει την δουλειά σας και την οικονομική σας κατάσταση. Υπό την επιρροή της θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματα σας υπό μορφή αύξηση ή μπόνους ή να μεταπηδήσετε σε μια πολύ καλύτερη δουλειά. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί ακόμη και αν η θέση εργασίας σας δεν είναι διοικητική ή επιτελική, με το να βρείτε μια νέα συμπληρωματική πηγή εισοδήματος ή να δεχτείτε μια προαγωγή. Ένας ακόμη τομέας που μπορεί επίσης να ευνοηθεί από την όψη, είναι αυτός της υγείας σας, καθώς προβλέπεται να βελτιωθεί θεαματικά.

Παρθένοι

Την προσωπική σας ζωή και την δημιουργικότητα σας αγγίζει η όψη τριγώνου Ερμή-Πλούτωνα της 28 Απριλίου και είναι οι τομείς της ζωής σας που θα έχουν θετικές αλλαγές. Τώρα μπορείτε να μάθετε ένα νέο επάγγελμα ή να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάρτιση μέσα από μαθήματα ή σεμινάρια, να κάνετε μια επανεκπαίδευση ή να πάρετε ένα επαγγελματικό δίπλωμα. Η συμμετοχή σας σε  διαγωνισμούς ή αγώνες θα είναι πετυχημένη, ενώ θα είναι μια καλή εποχή να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, φροντίστε να προβληθείτε επαγγελματικά το διάστημα αυτό, γιατί η διαφημιστική σας καμπάνια μπορεί να φέρει επικερδείς συμφωνίες ή αυξημένη κερδοφορία. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες ρομαντικής φύσης με άτομα από το εξωτερικό, με έναν δικηγόρο, κληρικό, εκπαιδευτικό ή μεταφραστή. Πιθανά μέρη που θα πραγματοποιηθεί η γνωριμία ή θα ανθίσει η σχέση είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, μια θρησκευτική κοινότητα, μια αίθουσα διαλέξεων ή το διπλωματικό σώμα.

Λέοντες

Οι αλλαγές που υπόσχεται το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα της 28.04 αφορά την επαγγελματική σας ζωή, καθώς θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από την σκληρή σας δουλειά και την σταθερή πορεία να κερδίσετε την καταξίωση ή την θέση που κυνηγούσατε. Είναι επίσης μια εξαιρετικά καλή περίοδος να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να αναθεωρήσετε τα πλάνα, ταξινομώντας τα ανάλογα με την σπουδαιότητα τους. Οι επιχειρηματίες του ζωδίου σας θα έχουν επιτυχία σε επαγγελματικές τους υποθέσεις, λόγω της καλής του φήμης και των επιχειρηματικών τους ικανοτήτων. Ιδιαίτερα πετυχημένοι θα είναι όσοι από σας ασχολούνται με τον τομέα των υπηρεσιών, την ιατρική, την καθαριότητα ή εργάζονται σε γραφείο. Εάν αντιμετωπίζετε δε προβλήματα υγείας, το διάστημα αυτό θα βιώσετε μια θετική μεταστροφή.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης 2024 – Αλλεπάλληλες σύνοδοι και πολεμικές ιαχές

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που στην προσωπική μας ζωή έχει σχέση με την υγεία και την ζωτικότ…