Τρίγωνο Δία – Αφροδίτης (19 Οκτωβρίου 2020)

Βρέχει μάννα εξ ουρανού…

Η 19η Οκτωβρίου είναι η μέρα εκείνη που συνδέεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέσα στον Οκτώβριο με την οικονομική εύνοια! Κάποιοι μπορούν την μέρα αυτή να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, ενώ κάποιοι ίσως να αποκτήσουν πραγματικό πλούτο. Αρκετά ζώδια είναι τα ευνοημένα της μέρας, σε διαφορετικό ωστόσο βαθμό. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλα ποσά, αλλά και τα μικροποσά μπορούν να φέρουν χαρά και ανακούφιση τις δύσκολες αυτές εποχές, ειδικά εάν δεν τα περιμένει κανείς.

Και ας δούμε τα ευνοημένα ζώδια με τη σειρά:

Παρθένοι

Καθώς η Αφροδίτη διέρχεται μέσα από το ζώδιο της, είναι το πιο ευνοημένο του ζωδιακού κύκλου. Το κάθε τι μπορεί να μετατραπεί σε κέρδος και θα έχουν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν  αρκετά σημαντικά χρηματικά ποσά στα χέρια τους. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστούν την εικόνα τους και πόσο επικοινωνιακοί θα είναι. Μπορεί να κερδίσουν σημαντικά ποσά, μεγάλες παραγγελίες ή συνεργασίες μεγάλου βεληνεκούς λόγω της καλής εντύπωσης που θα κάνουν στους συνομιλητές τους.

Ταύροι

 Η τύχη είναι πραγματικά με το μέρος σας σήμερα και κάποιοι μεταξύ σας έχουν βάσιμες ελπίδες να γίνουν πλούσιοι. Βέβαια για να κατακτήσει κανείς πλούτο χρειάζονται και άλλες πλανητικές όψεις στον γενέθλιο χάρτη, αλλά όπου υπάρχει κατάλληλο έδαφος, μπορεί να υπάρξει και η έκπληξη! Εκείνο που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα και να μην αποκομίσει κανείς κανένα απολύτως κέρδος, είναι η περιβόητη τεμπελιά και αναβλητικότητα των Ταύρων. Για τους περισσότερους όμως θα υπάρξουν μικρά δώρα, εκπτώσεις σε αγορές που θα πραγματοποιήσουν, κάποια μικρά μπόνους και κάθε μορφής μικροποσού που μπορεί να τους χαροποιήσει. Μην χαλαρώνετε όμως και αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα!

Αιγόκεροι

 Το τρίτο από τα ζώδια της γης παρουσιάζει επίσης εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσει χρήματα κατά την διάρκεια της μέρα, που θα τα χρησιμοποιήσει για την κοινωνική του ανέλιξη και για επίδειξη της νέας τους κοινωνικής θέσης. Θα ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να κάνουν σωστή εντύπωση ή τουλάχιστον αυτήν που θέλουν, θα είναι τουλάχιστον μια επικερδής επένδυση για την εικόνα τους. Μπορεί όμως και η κοινωνική τους θέση ή η εξουσία τους να γίνει πηγή εισοδημάτων.

Λέοντες

Ακολουθούν οι Λέοντες, που η Αφροδίτη βρίσκεται στις 19-10 στον 2ο οίκο τους, ένα οίκο που αφορά τα χρήματα και τα αγαθά τους. Η συμμετοχή των Λιονταριών στην διαμόρφωση του αποτελέσματος της μέρας από οικονομικής άποψης θα είναι μικρή έως μηδαμινή, καθώς τα χρήματα ή τα πολύτιμα αντικείμενα ή αγαθά που θα φτάσουν στα χέρια τους θα οφείλονται σε καθαρή τύχη. Από την άλλη όμως υπάρχουν και οι ευκαιρίες που κάποιοι του ζωδίου σας θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Τέτοιες μπορεί να είναι μια πιθανή προαγωγή ή μια πρόταση για αύξηση μισθού.

Τοξότες

Ο Τοξότης είναι από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, και δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται ο Δίας, ο κυβερνήτης τους, σε μια θετική όψη και να μην τους δώσει χρήματα. Μπορεί να αυξηθεί το εισόδημά τους, μπορεί να διευκολυνθεί η εισροή χρημάτων που τον προηγούμενο καιρό εμποδιζόταν. Η Αφροδίτη όμως από την άλλη μπορεί να ξυπνήσει την τεμπελιά τους, την νωθρότητα και την τρυφηλή ζωή, και αντί να κερδίσουν χρήματα, μπορεί να ξοδέψουν πολλά περισσότερα.

Δίδυμοι – Υδροχόοι 

Την τελευταία θέση της λίστας μας μοιράζονται οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται αντίστοιχα στον 8ο οίκο των ζωδίων, αυτόν που αφορά τα χρήματα των τρίτων. Μπορεί να λάβουν μια κληρονομιά, ένα μεγάλο μπόνους, μια μεγάλη οικονομική βοήθεια. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να πάρουν μια χρηματοδότηση για επενδυτικούς λόγους, που θα είναι με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους.

Εάν δεν είναι το ζώδιο σας μέσα στα επτά που αναφέραμε, μην αποθαρρύνεστε. Γιατί το τρίγωνο Δία-Αφροδίτης δεν αφορά μόνο τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά μας. Και αν δεν κερδίσετε χρήματα, μπορεί η ημερομηνία αυτή να σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν θα είναι χαμένος.

Και σε άλλα τέτοια!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…