ΓΕΝΙΚΑ

 Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις για το 2019, σας περιμένει μια εξαιρετική χρονιά, αγαπητοί Υδροχόοι! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα για την προώθηση της καριέρας σας. Με την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, θα εμπεδώσετε και ένα αίσθημα ασφάλειας, κάτι που θα ωφελήσει την γενική κατάσταση της υγείας σας. Αναμένεται να είστε σε φόρμα και αρκετά υγιείς σε όλη τη διάρκεια του έτους!

Στον τομέα της καριέρας, θα πετύχετε αρκετά από αυτά που έχετε οραματιστεί ή προγραμματίσει, καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες. Εάν είστε υπάλληλοι, θα προωθηθείτε με μια καλύτερη εργασιακή θέση ή θα δεχτείτε μια προαγωγή! Ίσως ακόμη και να δεχτείτε μια πρόταση δουλειάς από το εξωτερικό. Η χρονιά αυτή θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα και από οικονομικής άποψης, καθώς δεν θα έχετε ευκαιρίες μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε σημαντικά το εισόδημα σας.

Ο πλανήτης Δίας θα σας ευλογήσει με μια αρμονική οικογενειακή ζωή και θα απολαύσετε την στήριξη της οικογένειας σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να σχεδιάσετε να χτίσετε ή να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι το 2019! Στην συναισθηματική σας ζωή όμως οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος θα φέρουν προκλήσεις! Θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας κατά την περίοδο αυτή, αλλά δεν θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Απλά φροντίστε να λύνετε τις διαφορές με το που προκύπτουν. Σε γενικές γραμμές όμως η συναισθηματική σας ζωή θα είναι αρκετά καλύτερη από το προηγούμενο έτος. Εάν αισθάνεστε αγχωμένοι ή σας απασχολούν έγνοιες, μοιραστείτε τες με το ταίρι σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πολύ πιο εύκολα, και πιθανόν να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

 ΚΑΡΙΕΡΑ

 Το 2019 θα είναι εξαιρετικό για την καριέρα σας! θα κάνετε τα σωστά βήματα για την προώθηση της, θα πάρετε σωστές αποφάσεις και θα εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Όσοι μεταξύ σας είστε υπάλληλοι, θα διαπιστώσετε με ικανοποίηση ότι η σκληρή σας δουλειά θα βρει ανταπόκριση από τους ανωτέρους σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα ανοίξουν καινούργιους δρόμους, μην πάρουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί αυτό θα είναι το τέλος σας. Παραμείνετε ταπεινοί και συνεχίστε την σκληρή δουλειά, πετυχαίνονται τους στόχους σας. Θα έχετε την πλήρη υποστήριξη συναδέλφων και συνεργατών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν αποφασιστικά στα επόμενα βήματα της καριέρας σας.

Εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνεταιρισμοί ή οι συνεργασίες θα σας ευνοήσουν πάρα πολύ! Οι μήνες Ιανουάριος, Αύγουστος και Δεκέμβριος είναι εξαιρετικοί, τόσο για την καριέρα σας όσο και για το «επιχειρείν». Χρειάζεται όμως κάποια προσοχή κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Αποφύγετε την περίοδο αυτή τις αντιπαραθέσεις και τους διαπληκτισμούς με συνεργάτες, συναδέλφους ή ανωτέρους. Πρόκειται για σύντομες περιόδους που δεν θα μπορέσουν να σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, εάν είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 Και για τα οικονομικά σας το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά! Θα έχετε πραγματικά πολλές ευκαιρίες για οικονομική πρόοδο. Θα αποκτήσετε αρκετή οικονομική επιφάνεια, ώστε να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση.  Και από άποψη αποταμίευσης η χρονιά αυτή αναμένεται να πάει πολύ καλά! Μετά τον Μάρτιο τα οικονομικά σας προβλέπεται να βελτιώνονται συνεχώς, καθώς, μετά τον Ιανουάριο, που είναι πολύ καλός μήνας, οι μήνες Μάρτιος, Απρίλιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος φέρνουν μεγάλη εύνοια στις τσέπες σας!

Οι πηγές των εσόδων θα είναι περισσότερες από μία και εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αυξημένη κερδοφορία από τις δραστηριότητες σας. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελούν οι γεωργοί του ζωδίου σας ή όσοι ασχολούνται κύρια με την πρωτογενή παραγωγή, που δεν αναμένεται να κεφαλαιοποιήσουν ιδιαίτερα οφέλη από μια τόσο θετική χρονιά. Γι αυτούς, το 2019 θα είναι μια μέση χρονιά. Θα μπορέσουν να έχουν μεν ικανοποιητική κερδοφορία, μόνο όμως μέσα από πολύ και σκληρή δουλειά.

Κατά την διάρκεια του έτους και με δεδομένη την οικονομική σας άνεση που αυτό ευαγγελίζεται, το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα καινούργιο τροχοφόρο είναι μεγάλο! Προσέξτε μόνο τις δαπάνες σας και φροντίστε να μην ξεφύγετε σε αλόγιστα έξοδα!

 ΣΠΟΥΔΕΣ

 Αναφορικά με τους σπουδαστές του ζωδίου σας, το 2019 θα είναι έτος προκλήσεων! Θα μπορέσουν να απολαύσουν την επιτυχία μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά και εάν ρ να πείσουν τους διδάσκοντες τους για την πραγματική τους δέσμευση. Καθώς η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας, θα πρέπει να βασιστείτε κυρίως στις ικανότητες σας για την επιτυχία των στόχων σας. βελτιώστε την αυτοσυγκέντρωση σας και μάθετε να αποβάλετε το άγχος.

Θετικοί μήνες είναι οι Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος, που θα μπορέσετε να απολαύσετε κάποια μικρά ανοίγματα της τύχης. Οι Ιανουάριος και Φεβρουάριος ευνοούν εκείνους που έχουν βλέψεις για σπουδές στο εξωτερικό, καθώς θα έχουν καλές δυνατότητες να εισέλθουν σε Ιδρύματα ή Σχολές της επιλογής τους, που με τη σειρά τους θα τους ανοίξουν σημαντικές πόρτες για επαγγελματική απασχόληση. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να καταβάλλουν επιπλέον προσπάθεια για να έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, αλλά η απόδοση τους στα μαθηματικά, για όσους προετοιμάζονται σε αυτό το μάθημα, θα είναι πραγματικά εξαιρετική! Κατά την διάρκεια δε της χρονιάς αυτής θα διαπιστώσετε νέα σας ταλέντα και τα οποία θα εξερευνήσετε σταδιακά. Προσπαθήσετε να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας, ακόμη και αν αρχικά σας φαίνονται μη συμβατές με τις επιθυμίες ή τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Κανείς ποτέ δεν ξέρει…

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 Η αισθηματική σας ζωή θα είναι κάπως καλύτερη το 2019 από την προηγούμενη χρονιά. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσουν κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τον Μάρτιο. Μην αθετείτε υποχρεώσεις και προσπαθήστε να χτίστε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το ταίρι σας κατά την περίοδο αυτή. Μερικές φορές μπορεί να χάνετε τη πίστη σας στο σκοπό, να είστε αβέβαιοι ή να επανεξετάζετε τις επιλογές σας και την πιθανή πορεία της σχέσης. Προσπαθήστε να επιλύετε κάθε πρόβλημα που προκύπτει μέσα από αμοιβαία κατανόηση και με διάλογο, χωρίς να αφήνετε τίποτε να χρονίζει.

Σχεδιάστε τακτικές  αποδράσεις για να διατηρήσετε την επαφή σας και να εμβαθύνετε τη σχέση. Οι μήνες Απρίλιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πολύ καλοί για την ερωτική – συναισθηματική σας ζωή και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, εάν σχεδιάζετε να κάνετε το επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα στην σχέση σας. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για επαφές και γνωριμίες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια νέα σχέση, για όσους είναι αδέσμευτοι και ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Γενικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και για κανένα λόγο να αμφισβητήσετε ανοιχτά την πίστη ή την αξιοπιστία του συντρόφου σας, ακόμη και αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες. Δεν θα καταφέρετε να επουλώσετε ποτέ το τραύμα που θα δημιουργηθεί στην μεταξύ σας σχέση, εάν εκφράσετε ανοιχτά τις αμφιβολίες σας. Μην αποκρύπτετε επίσης κρίσιμης σημασίας πληροφορίες ή σημαντικές λεπτομέρειες από το ταίρι σας, γιατί θα μπορούσε να στραφεί κάτι τέτοιο εναντίων σας.

 ΥΓΕΙΑ

Εάν είστε υγείες, τότε μπορείτε να πετύχετε τα πάντα! Στον τομέα αυτό, το 2019  θα είναι πολύ καλό! Θα αισθάνεστε ότι έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας καθ όλη τη χρονιά. Ο ενθουσιασμός και η ενεργητικότητα σας θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση να επιτελέσετε με επιτυχία το έργο σας. Παρόλα αυτά ίσως να έχετε κάποιες περιοδικές γρίπες ή κρυολογήματα. Αν και δεν πρόκειται για σοβαρά προβλήματα, καλό θα ήταν να επισπευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας, εάν υπάρξουν ενδείξεις επιπλοκών.

Θα αισθάνεστε φυσικά και πνευματικά σε φόρμα, κάτι που επί της ουσίας θα σας βοηθήσει και στην φυσική σας κατάσταση. Θα υπάρξει βελτίωση των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων, που θα αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις στους γύρω σας. Αλλά προσπαθήσετε να αποφύγετε αρνητικούς ή τοξικούς ανθρώπους και κακές παρέες. Προσέξτε επίσης την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, καθώς και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ολιστική ιατρική, ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορούν να σας ωφελήσουν σημαντικά και ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσετε αυτό που νομίζετε ότι σας ταιριάζει.

 Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…