ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς η ευστροφία και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα μπορούν να δώσουν ώθηση σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στην καριέρα σας θα αντιμετωπίσετε κάποια αναπάντεχα εμπόδια σήμερα, που όμως με τους κατάλληλους χειρισμούς θα είστε σε θέση να τα ξεπεράσετε.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό, ανοίγετε επικοινωνιακά νέους δρόμους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα η σημερινή που μια έμπνευση σας μπορεί να σας βγάλει από την αφάνεια και την επαγγελματική ανυπαρξία και να μεγαλουργήσετε.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρουσιάζεται εξαιρετική εύνοια σε ότι έχει σχέση με θαλάσσια ή μακρινά ταξίδια. Ανοίγουν καινούργιοι ορίζοντες οικονομικής – επαγγελματικής μορφής!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε μπορούν με μια σχετική ευκολία να ξεπεραστούν σήμερα. Προσεκτικούς χειρισμούς  χρειάζονται οι προσωπικές σας σχέσεις…

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες που έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη μπορούν να έχουν ιδιαίτερη εύνοια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία είναι τα όπλα της επιτυχίας σας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις, κάτι που θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με συνεργάτες ή συναδέλφους. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας για να γίνει η δουλειά σας.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις επιθυμίες σας. Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης σε οικονομικά θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας, και με την αποδοχή τις διαφορετικότητας στην αντιμετώπιση των θεμάτων, μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα επικοινωνιακά και με  εμπορικές συναλλαγές με μεγάλη επιτυχία.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η αισιοδοξία δίνει νόημα στις δραστηριότητες σας. Επικοινωνιακά είστε δυνατοί και μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά πλεονεκτήματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Μην παρασυρθείτε σε κρασοκατανύξεις….

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή σήμερα να παλέψετε για τις φιλοδοξίες σας, που όμως πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Ίσως να μην είναι και το πιο υγιές κίνητρο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα ή με τη εκπαίδευση.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενώ είναι μια μέρα εξαιρετική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα, θα χρειαστεί να κινηθείτε όμως ανατρεπτικά και πρωτοποριακά για να τα καταφέρετε. Θα το κάνετε όμως;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, τη συγγραφή ή τη διδασκαλία. Προσοχή στην οδήγηση!

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της οικογένειας σας, δίνουν για σας το χρώμα της ημέρας. Αυτό ίσως να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη. Συγκρατηθείτε λίγο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ότι έχει σχέση με μάθηση ή εκπαίδευση ευνοείται, καθώς και τα μακρινά ταξίδια! Χρειάζεται όμως προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε με περιττές δαπάνες.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Ένα μακρινό ταξίδι που σκέφτεστε δεν ευνοείται αυτή τη χρονική στιγμή, είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, είτε για επαγγελματικό. Προσοχή επίσης στα έξοδα σας, γιατί θα ξεφύγετε κατά πολύ…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και εσείς ανήκετε σ αυτή τη κατηγορία. Σήμερα παρουσιάζονται ευκαιρίες και επαγγελματικής ανάκαμψης, και οικονομικής ανόδου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια προβλήματα επικοινωνίας με συνεργάτες ή συνεταίρους γίνονται αιτία να δημιουργηθεί κλίμα έντασης στην δουλειά σας. Μην αφήνετε να ξεφύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονος ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σας την σημερινή μέρα και θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά η μέρα μπορεί να τελειώσει με ευχάριστη φιλική παρέα, που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν αποκλείεται η μέρα να φέρει μια αναστάτωση και μια ανησυχία. Δεν είναι κακό να δείχνετε που και που τα όρια σας και μέχρι ποιου σημείου επιτρέπετε στους άλλους να φτάσουν.

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα παίξουν με τα νεύρα σας, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και απροσδόκητα κέρδη! Ουδέν κακόν αμιγές καλού…

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2021

Πέμπτη, 01.04.2021 (Σελήνη σ&…