ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου προσώπου στα προσωπικά σας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Θα ήταν επιζήμιο να διαπληκτιστείτε χωρίς σοβαρό λόγο! Για τους αδέσμευτους, οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας είναι θαυμάσια σήμερα και οι κοινωνικές επαφές είναι στο επίκεντρο! Αφήστε για λίγο προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα στο περιθώριο και απολαύστε την μέρα. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει! Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για κάτι μονιμότερο όμως το πλανητικό σκηνικό δεν είναι στο πλευρό σας…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή! Η ψυχική κούραση που θα αισθανθείτε θα σας πιέσει πολύ. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα προκύψουν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Με θετική διάθεση μπορείτε να περάσετε υπέροχα μεταξύ των αγαπημένων σας . Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε ωστόσο παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς γιατί είστε έτοιμοι να πιαστείτε στα χέρια…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό,  όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί αλλά και διπλωμάτες. Στα συναισθηματικά σας, να είστε λίγο πιο ελαστικοί με το ταίρι σας. Για κάτι που στραβώνει φταίνε συνήθως και οι δύο… Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, για να μπορέσετε να θέσετε τα ζητήματα στην σωστή βάση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την σκυτάλη των περίπλοκων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά όταν δεν μπορείτε βρείτε άμεσα διέξοδο. Ζήστε με αυτά και η πορεία θα δείξει τη λύση από μόνη της. Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, όπου μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε πρόσφατα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Προβλέπεται όμως αισθητή βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι μπορούν να τονωθούν μέσα από μια πολλά υποσχόμενοι νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι να χαλαρώσουν στην θαλπωρή του σπιτιού τους με το ταίρι τους. Κατά τα άλλα, εν όψει Σαββατοκύριακου, η διάθεση σας είναι τονωμένη!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σήμερα φέρνουν επαγγελματικές ίντριγκες στο προσκήνιο. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε περίεργες ιστορίες. Προσοχή επίσης στους παράνομους δεσμούς!!! Τα κρυφά έρχεται η στιγμή που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν να έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε κούραση και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας! Μην καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και πολύ δουλειά, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πολλά περισσότερα από ότι φανταζόσαστε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Το βράδυ ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες σας ωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης… Νέες ερωτικές γνωριμίες θα φέρει η σημερινή μέρα!

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας η αιτία να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον, που θα τα μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει! Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν την μελλοντική σας πορεία σε θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Στον συναισθηματικό τομέα, κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά, για σας τους αδέσμευτους… Να κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από ενδοσκόπηση, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλετε στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας… Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.  Γενικά κακή σας διάθεση οφείλεται και εν μέρει στις οικογενειακές υποχρεώσεις, που σας έχουν επιβαρύνει αρκετά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται όμως μεμψιμοιρία. Προσφέρετε ανιδιοτελώς σε όσους σας έχουν ανάγκη.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας! Δεν το έχετε σε τίποτε να τινάξετε προσπάθειες μηνών στον αέρα, καθώς δεν δέχεστε μύγα στο σπαθί σας! Δείξτε υπομονή και αυτοσυγκράτηση, τόσο στα  οικογενειακά, αφού θα φέρετε την ένταση από την δουλειά στο σπίτι, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε ένα πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς σας και δείτε κατά πόσο έχετε καταφέρει να εκπληρώσετε τους στόχους που είχατε θέσει. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Στο μεταξύ όμως έχετε παραμελήσει τις φιλικές σας επαφές τον τελευταίο καιρό και έχουν αρχίσει να αποζητούν την παρέα σας. Είναι καιρός να τους αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα είναι μια μέρα που η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα αλλάξετε απόψεις πολλές φορές, θα προβληματιστείτε, αλλά λύση δεν θα βρείτε εύκολα. Το βράδυ όμως προσφέρεται για ξεγνοιασιά, ακόμη και για ξέφρενη διασκέδαση. Ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει κλικ…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η σχέση σας μοιάζει λίγο με το τραινάκι του τρόμου – πότε στα πάνω του, πότε στα κάτω του. Σήμερα είναι μια μέρα που επικρατεί ψυχρή ατμόσφαιρα και σχετική αδιαφορία… Στον επαγγελματικό τομέα, μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας σε μη αποδοτικές ή μη παραγωγικές κινήσεις, γιατί στο τέλος θα κουραστείτε και θα απογοητευτείτε.                    

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικής φύσης θα είναι τα προβλήματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Το εισόδημα σας δεν είναι όσο τονωμένο υπολογίζατε και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται γεωμετρικά! Το ενδιαφέρον σας για το εξωτερικό αυξάνεται και ίσως να σκέφτεστε να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα, ενδεχομένως να ερευνάτε την πιθανότητα επαγγελματικών επαφών ή ακόμη και να αναζητάτε κάποιο ακίνητο για επένδυση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σας δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπαθήστε με ήπιο τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε… Από την άλλη, υπάρχει έντονη η επιθυμία να έρθετε σήμερα σε επαφή με ένα άτομο που έχετε να το συναντήσετε πολλά χρόνια. Η επαφή μαζί του θα σας κάνει να θυμηθείτε παλιές και ξεχασμένες στιγμές της ζωής σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από επιτυχίες! Δεν θα καταλαβαίνετε καλά-καλά πως θα έρχονται, θα είναι όμως γεγονός. Αφιερώστε τις ελεύθερες σας ώρες σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η επικοινωνία σας με ένα φιλικό πρόσωπο που είχατε καιρό να επικοινωνήσετε θα σας χαροποιήσει και θα σας προσφέρει μια ωραία διέξοδο από την καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Τα πάντα είναι θέμα μυαλού, όλα εξαρτώνται από τα κίνητρα σας! Εάν σκοπός σας είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας, οι δυσκολίες της δουλειάς δεν θα σταθούν εμπόδιο… Κάποιες απρογραμμάτιστες επαγγελματικές επαφές θα φάνε αρκετό από τον χρόνο σας σήμερα και κάποια πράγματα θα μείνουν αναγκαστικά πίσω.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να υπάρξει οργή για κάποιο συνεργάτη σας τις πρωινές ώρες, αλλά μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήταν αδικαιολόγητη η αντίδραση σας. Σήμερα μπορείτε επίσης να επιλύσετε με σχετικά εύκολο τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, την ακίνητη σας περιουσία ή με κάποιο χωράφι.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ευερέθιστοι σήμερα και τίποτε δεν σας πηγαίνει καλά… Αν και προσπαθείτε να περιορίσετε τις ιδιοτροπίες σας τουλάχιστον στο χώρο της δουλειάς, ίσως να μην το έχετε καταφέρει στο βαθμό που θα θέλατε…  Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείτε τη σκληρή κριτική συγγενών ή γειτόνων σήμερα, ίσως όμως και να ευθύνεστε εσείς γιατί ξύσατε παλιές πληγές χωρίς να το καταλάβετε…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας θα χαρακτηριστεί από μια μεγάλη διακύμανση στη διάθεση σας. Στις κακές σας στιγμές όμως μπορεί να γίνετε κυνικοί, εριστικοί και προσβλητικοί με τους γύρω σας. Νοιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο, να ηρεμήσετε και να οργανώσετε τη σκέψη σας. Κάντε το για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πριν κάνετε μεγάλες ζημιές.

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε συνετοί στη συμπεριφορά με τους γύρω σας σήμερα, μια και θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα που θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεγάλη προσοχή. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση θα ήταν καταστροφική…  Εάν επιλέξετε να κάνετε συζητήσεις εμπιστευτικές ή εκμυστηρεύσεις, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, θα βγείτε χαμένοι, γιατί οι συνομιλητές σας δεν θα είναι όσο ειλικρινείς φαντάζεστε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες νέες επιλογές εμφανίζονται σήμερα στον χώρο της δουλειάς σας και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να επενδύσετε τις αποταμιεύσεις σας σε κάτι νέο. Η ανάγκη για αύξηση των εσόδων σας είναι επιτακτική και επεξεργάζεστε ιδέες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ταμεία σας. Μην κινείστε όμως παράτολμα. Συμβουλευτείτε κάποιο ειδικό!

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επαγγελματική σας φήμη και το καλό σας όνομα θα σας φέρει νέες ευκαιρίας επαγγελματικής ανέλιξης στα πόδια σας. Κάντε καλή χρήση γιατί τέτοια δώρα είναι σπάνια. Επίσης, έχετε μια απίστευτη ηρεμία και μια σπάνια για σας αυτοσυγκράτηση. Δεν αισθάνεστε όμως πολύ καλύτερα; Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την ψυχική ισορροπία στην ζωή σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οργανώστε το χάος που σας περιβάλει, τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να βάλετε τάξη στην ζωή σας. Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κάποια θέματα στο σπίτι απαιτούν την ενεργή εμπλοκή σας για να βρουν λύση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, σήμερα αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.  Ξεχάστε τη ρουτίνα, αφήστε κατά μέρους τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα της καθημερινότητας και διευθετήστε τις διαφορές σας με δημιουργικό τρόπο!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τη μια θα γίνετε αποδέκτες ευνοϊκών σχολίων και συγχαρητηρίων σήμερα, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε πικρόχολα σχόλια από φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα… Κάποιες νέες επαφές σε μια κοινωνική συνεύρεση θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για το άμεσο μέλλον! Μην απορρίπτετε αβασάνιστα προσκλήσεις, καθώς μπορεί να κλωτσήσετε ευκαιρίες!                                                                

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…