ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με μία θετική μέρα ξεκινά ο μήνας για σας, με το πλανητικό σκηνικό να σας φέρνει έναν καινούργιο έρωτα. Αφεθείτε και απολαύστε το, μην παίρνεται όμως υπερβολικά ρίσκα, μέχρι να δείτε που βρισκόσαστε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δεν είναι απίθανο να κάνετε μια μικρή εξόρμηση ή ένα ταξίδι. Οι οιωνοί είναι θετικοί και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να περάσετε καλά.                            

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από έντονη συναισθηματική φόρτιση που ίσως να έχει την ρίζα της σε μια τυχαία συνάντηση που μπορεί να κάνετε και να σας μείνει αξέχαστη…

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο υπερβολικοί και ανεξέλεγκτοι τον τελευταίο καιρό, σήμερα όμως θα πρέπει να ασκηθείτε στον αυτοέλεγχο, γιατί κάτι που θα πείτε ή θα κάνετε μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί και να σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ταξίδια αναψυχής μπορεί να φέρει η μέρα για κάποιους από σας. Εάν όμως κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις ή θελήσετε να επιλύσετε ζητήματα αισθηματικά, προσοχή στα λεγόμενα σας, γιατί ότι λέγεται δεν αναιρείται …

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα έχετε ροπή στις υπερβολές! Προσέξτε όμως μέχρι ποίου σημείου μπορείτε να φτάσετε ακίνδυνα, γιατί αν το παρακάνετε θα σας κοστίσουν ίσως ακριβά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η μέρα είναι θετική για σας και θα μπορούσε να σας χαρίσει μεγάλη εύνοια! Η καλή φυσική σας κατάσταση θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αναλάβετε επιπρόσθετες υποχρεώσεις, εάν αυτό βοηθούσε την καριέρα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο περισσότερο πεισματάρηδες και επίμονοι από ότι συνήθως στο να κυνηγήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Καλά κάνετε και μην ξεχνάτε ότι ο τολμών νικά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισθηματικά θέματα κλέβουν την παράσταση. Μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έχετε έντονο άγχος και ένταση ενόψει μιας συνάντησης ερωτικού περιεχομένου. Χαλαρώστε και απολαύστε το, μια και το πλανητικό σκηνικό διάκειται θετικά απέναντι σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά.  Θέσετε στόχους στα επαγγελματικά και μην έρχεστε σε αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πλανητικό σύστημα θα σας φέρει κοντά στην διαπίστωση,  ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλει λίγη προσοχή η μέρα, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα οικονομικής φύσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσέχετε γενικά…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παίζετε με την τύχη σας, ειδικά σήμερα, ένα δεν έχετε ρεαλιστικούς στόχους. Προσγειωθείτε και περιορίστε τις οικονομικές σας διεκδικήσεις σε αποδεκτά πλαίσια.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν, αρκεί να θέσετε σε λειτουργία το μυαλό και την επινοητικότητα σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Προσέξτε το πείσμα και ο εγωισμός σας να μην ξεπεράσει τα κοινώς αποδεκτά όρια σήμερα, γιατί θα μπορούσε να σας βάλει σε μπελάδες με συνεργάτες ή συναδέλφους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες και απρόοπτα έχει η σημερινή μέρα που θα σας φορτίσουν αρκετά. Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, και κυρίως προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, μια και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο ουρανός σκηνοθετεί σήμερα οικογενειακά προβλήματα και σας χαλάει την χαλαρή διάθεση. Μην στρουθοκαμηλίζετε με το να προσπαθείτε να τα αγνοήσετε. Εκεί είναι και περιμένουν την λύση τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονος ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά την σημερινή μέρα και θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά η μέρα μπορεί να τελειώσει με ευχάριστη φιλική παρέα, που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε.

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία με συνεργάτες ή συναδέλφους είναι λίγο προβληματική. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και επιλέξτε να κινηθείτε αυτόνομα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κόπωση και τα επανωτά προβλήματα θα αρχίσουν να σας βαραίνουν. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και μην καταφεύγετε αβασάνιστα σε λήψη φαρμάκων, εάν δεν τα έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα με αρκετή πίεση στον τομέα της καριέρας σας η σημερινή, καθώς και κάποια απρόοπτα που θα σας εκνευρίσουν. Δείξτε ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Ημέρα ανάπαυσης και περισυλλογής η σημερινή. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, φροντίστε την υγεία σας και ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας χαλαρώνουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Είναι μια αρμονική μέρα για τους δεσμευμένους, αρκεί να μπορέσετε να ελέγξετε την τάση σας για υπερβολή. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις, λόγω πιθανών ατυχημάτων…

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα με αρκετά εμπόδια στον εργασιακό τομέα και πάλι… Μην εκβιάζετε καταστάσεις και μην εκτρέπεστε λεκτικά, για να μην το μετανιώσετε αργότερα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετά θέματα βρίσκουν και πάλι τον δρόμο τους, μεταξύ των οποίων και τα οικονομικά. Περιμένετε όμως λίγες μέρες πριν δρομολογήσετε επαγγελματικές εξελίξεις ή οικονομικές συμφωνίες.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα σας φορτίσει με  ερωτικό πάθος! Μην ξεχνάτε όμως ότι μπορεί μια υπερβολή ή μια άστοχη κίνηση να ανατρέψει μια θετική έκβαση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι υποχρεώσεις σας στον τομέα της καριέρας θα είναι πολλές, το αξιοσημείωτο όμως της μέρας είναι η επανεμφάνιση ενός παλιού έρωτα που θα σας αναστατώσει.

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα ευνοεί φιλικές επαφές. Τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα, θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα έχετε οικονομικά ανοίγματα.                 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης .

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2021

Πέμπτη 01.07.2021 (Σελήνη σ&t…