ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η ανάγκη σας για στοργή και αγάπη, δεν θέλετε όμως θα δεσμευτείτε σε βαθμό περιορισμού των ελευθεριών σας. Θα πρέπει όμως να κάνετε τις επιλογές σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στην επαφή σας με τους γύρω σας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα, μια και θα αντιμετωπίσετε αρκετή αρνητική διάθεση που θα σας μπλοκάρει…

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόσφατοι διαπληκτισμοί με αγαπημένα σας πρόσωπα, το ταίρι σας ή φίλους, μπορούν σήμερα να διευθετηθούν και να κλείσετε οριστικά ένα δυσάρεστο κεφάλαιο.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν αρκεί να γνωρίζετε κάτι σε γενικές γραμμές και να σας διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, γιατί χάνετε μέρος της ουσίας του θέματος που σας απασχολεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι μύχιες σκέψεις σας βγαίνουν σήμερα σαν παλίρροια στην επιφάνεια και μην απορήσετε εάν εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά.

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Πολλά σας προβληματίζουν και δεν μπορείτε να βρείτε την ενδεδειγμένη λύση. Μην ξεχνάτε ότι οι γόρδιοι δεσμοί μπορούν κάλλιστα να κοπούν με το μαχαίρι!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάπου χάνεστε σήμερα μεταξύ έρωτα και φιλίας και τα όριο γίνονται ασαφή στο μυαλό σας. Μην κάνετε όμως κινήσεις που μπορούν να σας εκθέσουν, εάν και το άλλο πρόσωπο δεν αισθάνεται παρόμοια…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα στο ξεκίνημα της βδομάδας! Μετά από μακρά περίοδο προβλημάτων και έντονων προβληματισμών, σήμερα μπορούν να κυλίσουν όλα ομαλά…

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε νέα ξεκινήματα! Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στη διαχείριση της καθημερινότητας και την παράκαμψη ή επίλυση των προβλημάτων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η προσκόλληση σας σε συγκεκριμένα άτομα ή οι ισχυροί συγγενικοί δεσμοί θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στις επαγγελματικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε.

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα είναι η μέρα για νέα ξεκινήματα! Κάντε προσεκτικά βήματα και μην σας τυφλώνει ο ενθουσιασμός. Προσοχή σήμερα στα ηλεκτρονικά σας συστήματα! Θωρακίστε τον υπολογιστή σας!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Οι απογευματινές ώρες ενδείκνυνται για συνεύρεση με φιλικά πρόσωπα, και ένα υπήρχε κάτι που δημιουργούσε εντάσεις, σήμερα μπορεί να ξεπεραστεί.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια σημαντική μέρα για τα άτομα που κάνουν καινούργια ανοίγματα στην καριέρα τους. Ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail μπορεί να ανατρέψει μεν την μέρα σας, αλλά θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια κουραστική μέρα με πολλές υποχρεώσεις, υπάρχουν όμως και πολλές όμορφες στιγμές με τα άτομα που έχετε στην καρδιά σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικά σκληρός ο ανταγωνισμός που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα και οι εντιμότητα των προθέσεων ή των κινήσεων δεν δίνει πάντοτε το προβάδισμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σημασία δεν έχουν οι αντικειμενικές συνθήκες κάποιων καταστάσεων που θα βιώσετε σήμερα, αλλά το πώς αισθάνεστε εσείς και τι θέση παίρνετε εσείς απέναντι τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα μηνύματα που θα λάβετε σήμερα θα σας δώσουν κουράγιο να συνεχίσετε το έργο σας με αμείωτη ένταση. Είστε σε πολύ καλό δρόμο!

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι οικονομικές ανησυχίες μάλλον δεν σας αφορούν σήμερα, καθώς όλο και κάτι θα συμβεί και θα βρεθεί η λύση που θα σας λύσει τα χέρια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας! Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα. Περιορίστε το φαγητό και ασκηθείτε!!!

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό χώρο σας πεισμώνει και σας ωθεί στην καινοτομία ή σε οτιδήποτε νεωτεριστικό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε γεμάτοι ενέργεια και θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι σήμερα. Αντί να καταπιαστείτε και πάλι με τα επαγγελματικά σας, κάντε μια μικρή εξόρμηση στη φύση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πείσμα και ο φανατισμός δεν μπορούν να είναι αποδοτικά. Θα σας κάνουν περισσότερο κακό από ότι νομίζετε. Δείτε μέχρι που σας παίρνει και ενεργήστε ανάλογα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιτυχία των στόχων σας εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των στόχων που θέσατε. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε κακό στον ανταγωνιστή σας για να επιβιώσετε εσείς, σίγουρα θα χάσετε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας είναι ιδιαίτερα δημιουργική και ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις καινούργιες σας ιδέες δεν θα αργήσουν να φανούν!

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Οι ανθρώπινες σχέσεις θα δώσουν τον τόνο της μέρας με ένα ξεχωριστό τρόπο. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να βελτιώσετε τις επαφές σας, να λύσετε παρεξηγήσεις ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εύνοια της μέρας επικεντρώνεται σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με εμπόριο, ναυτιλία και με μελέτες. Εάν δίνετε σήμερα οποιασδήποτε μορφής εξετάσεις θα έχετε επιτυχία, όπως και εάν εκδικάζεται υπόθεση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια γεγονότα που κατά τα άλλα είναι θετικά θα σας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα, μια και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος ή θα σας στοιχίσουν οικονομικά, κάτι που δεν υπολογίσατε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως ήρθε η κατάλληλη περίοδος να βρείτε το έτερο σας ήμισυ, όσοι από σας είστε μόνοι. Οι υπόλοιποι, φυλάξτε να νώτα σας στα ξενοπερπατήματα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και ο αντίπαλος σας είναι εξαιρετικά δυνατός. Αυτό σας δημιουργεί ανασφάλειες, που όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να σας κλονίσουν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Μην εστιάζετε στα αρνητικά της ζωής, γιατί δεν θα μπορείτε να δείτε και να χαρίστε όσα θετικά αυτή σας έχει απλόχερα δώσει.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…