ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μπορείτε όμως με τη στάση αυτή να σας βλάψει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής επιχειρήσεις αλλά και με την εκπαίδευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Αν δείξετε επιμονή, υπομονή και προσαρμοστικότητα μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, συγγραφή, διδασκαλίες, ομιλίες. Προσοχή όμως στην οδήγηση!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά πράγματα. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας!

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της μητέρας, δίνουν για σας το χρώμα της ημέρας. Σήμερα φαίνεστε προσηλωμένοι στις παραδόσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεχειλίζετε από αισιοδοξία και γενναιοδωρία! Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας!!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Δυσκολίες ίσως αντιμετωπίσετε σε θέματα οικονομικής φύσης.

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες. Ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ενώ προσοχή θα χρειαστεί σε κάποιο πιθανό ταξίδι!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να γίνει λίγο έως πολύ δύσκολη στον τομέα του γάμου ή των συνεργασιών σας, καθώς η επικείμενη έκλειψη σκηνοθετεί διάφορες παρεξηγήσεις! Προσοχή λοιπόν!

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνιακή δεινότητα σας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋπόθεσης για να γεφυρώσετε χάσματα σε προσωπικό ή φιλικό επίπεδο. Προσοχή χρειάζεται σε επιλογές που πρέπει να γίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας σήμερα, αρκεί να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο! Ευνοούνται ιδιαίτερα υποθέσεις που σχετίζονται με εμπόριο και επικοινωνία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε θέματα ανταγωνισμού ή συγκρούσεων, δεν σας φοβίζει τίποτε. Για όσους ασκούν στρατιωτικά επαγγέλματα, σήμερα είναι η μέρα τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με έντονα καλλιτεχνική διάθεση, αλλά και μεγάλο πάθος, έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας των στόχων σας. Προσοχή στις κινήσεις σας, γιατί υπάρχουν πιθανότητες ατυχημάτων.

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό προς τον περίγυρο σας, έχετε εξασφαλίσει την επιτυχία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά ζητήματα μπορούν να διευθετηθούν, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Είναι η μέρα της αναγνώρισης της επαγγελματικής σας προσφοράς ή των ικανοτήτων σας. Προσοχή στην υγεία σας καθώς έχετε εξαντληθεί…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η στεγνότητα στα αισθήματα και η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά και θα τα καταφέρετε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα προώθησης των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε καλή προεργασία για να έχετε επιτυχία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας σήμερα, ιδίως εάν υπάρχουν καθυστερημένες οφειλές. Φροντίστε να τις τακτοποιήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ό,τι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια.  Δυσκολίες επικοινωνίας με φιλικά πρόσωπα ή συγγενείς….

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις κραιπάλες και τα αλκοολούχα ποτά, εάν δεν θέλετε να το μετανιώσετε αύριο… Μια ερωτική γνωριμία ίσως να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα συναισθηματική σχέση.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…