ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Ιδιαίτερα ενεργοποιημένος κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου είναι ο 8ος ηλιακός σας οίκος, αυτός που αφορά τα έσοδα από το ταίρι σας, συνεταιριστικές επαγγελματικές δραστηριότητες, φόρους, χρέη, χρηματοδοτήσεις αλλά και κληρονομιές. Από τον 8ο οίκο σας διέρχονται ο Άρης (καθ όλη τη διάρκεια του μήνα), η Αφροδίτη και ο Ερμής (μέχρι τις 14.9) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου). Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι το πρώτο μισό του μήνα είναι μια πολύ καλή περίοδος να λάβετε μια χρηματοδότηση ή να αποπληρώσετε ένα παλιό σας χρέος, ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζει ο καθένας σας Είναι επίσης πολύ πιθανό να σημειωθεί βελτίωση στο εισόδημα του συντρόφου σας.

 

Συνιστάται να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα την δυναμική των διελεύσεων αυτών, ώστε να ξεκαθαρίσετε όποιες αμφισβητήσεις και αντιδικίες υπάρχουν σε κληρονομικά ζητήματα ή κοινές αξίες, και επίσης να ξεκινήσετε ή να κλείσετε ένα συνεταιρισμό ή μια κοινή επένδυση. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου το κλίμα δεν θα είναι ιδιαίτερα ήρεμο, με προβλήματα από το παρελθόν να επανέρχονται και να ζητούν πιεστικά λύσεις. Ίσως να μην είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τα ζητήματα αυτά, μέχρι να πάρετε απόφαση να τερματίσετε μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο που προβάλετε τα προϊόντα σας, το έργο και την επιχείρηση σας, ώστε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου στηρίζει την αναζήτηση νέων επαγγελματικών προοπτικών. Στρέψετε το βλέμμα σας από την διεκπεραίωση των καθημερινών σας καθηκόντων σε μακροχρόνιους στόχους, ώστε να μην χάσετε τις ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που θα παρουσιαστούν. Κάποιες νέες συνεργασίες ή συνεταιρισμοί, με δυνατότητα καλής κερδοφορίας στο άμεσο μέλλον, θα αρχίσουν να παίρνουν σχήμα της περίοδο αυτή!

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Από συναισθηματικής άποψης θα σας απασχολήσουν το πρώτο μισό του μήνα ζητήματα επαφής με το ταίρι σας, συναισθηματικής σύνδεσης και η επιθυμία σας να βελτιώσετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας. Μέσα από κινήσεις και χειρονομίες ζεστές και ρομαντικές, μπορείτε να εκπλήξετε ευχάριστο το ταίρι σας και να αλλάξετε την δυναμική της σχέσης. Εάν θέλετε να εμβαθύνετε τα θεμέλια σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, ο καλύτερος τρόπος είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας όσο αφορά ζητήματα σχέσης και συμβίωσης. Επίσης θα πρέπει να είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτοί στις επιθυμίες του συντρόφου σας ή αναφορικά με όσα τον προβληματίζουν στην κοινή σας πορεία. Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο έντονη το πρώτη μισό του μήνα, οπότε ευνοείται την περίοδο αυτή και η ερωτική αναγέννηση για ένα ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί.

 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αναμένεται να έχετε πολύ έντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση, ποτά αλλά και πολλές καυτές στιγμές με εφήμερες επαφές. Ακόμη και αν οι σεξουαλικές σας ανάγκες είναι πολύ έντονες το πρώτο μισό του μήνα και καθορίζουν τις κινήσεις σας, εν τούτοις στο πίσω μέρος του μυαλού σας θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι μεταξύ σας που δεν μπορούν να αποβάλλουν τις φοβίες τους και να αφήσουν κάποιους να τους πλησιάσουν και να τους αγγίξουν ψυχικά. Γι αυτό θα συνεχίσουν να αποζητούν εφήμερες απολαύσεις ή μικρής διάρκειας δεσμούς. Στα τέλη του μήνα όμως θα καταφέρει κάποιο πρόσωπο να μπει στην καρδιά τους, χωρίς να το καταλάβετε καν, και θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ πιο σοβαρά για το μέλλον.

 

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου κάποιους από εσάς μπορεί να τους ελκύσουν άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετικές πεποιθήσεις και πιστεύω, ή ακόμη και άτομα που έχουν σχέση με ανώτερη εκπαίδευση, το ιερατείο ή το δικαστικό σώμα. Συνιστάται προσοχή στις κινήσεις σας στις περιπτώσεις αυτές, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσετε και θα εμπλακείτε συναισθηματικά, θα έχουν πλήθος μυστικών και κρυμμένων σκελετών στην ντουλάπα τους, που κάποια στιγμή θα δουν το φως της μέρας και θα εκπλαγείτε αφάνταστα!

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

 

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

 

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…