ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Η ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στο ζώδιο σας στις 15.2 φέρνει ένα αέρα ανανέωσης στην επαγγελματική σας ζωή, φίλοι Υδροχόοι! Ο Ερμής, που θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σας, προωθεί την ανανέωση, ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, από τον 11ο οίκο σας υπόσχεται συναρπαστικά έργα! Και ας μην ξεχνάμε τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας κάνει να λάμπετε, σας φέρνει εύνοια και αναδεικνύει τις ηγετικές σας ικανότητες και τα διοικητικά σας προσόντα. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στηρίζουν τη δράση του Δία που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας, με αποτέλεσμα η επιτυχία να είναι δεδομένη!

Στον οικονομικό τομέα είστε από τους λίγους ευνοημένους της περιόδου, φροντίστε τουλάχιστον να κάνετε καλή χρήση των σπάνιων πια αυτών δώρων του Σύμπαντος… Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη φέρνει χρήματα στα ταμεία σας με την διπλωματία σας, την προσωπική σας γοητεία ή με τις γνωριμίες σας!  Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα συνεπικουρείται δε από Ερμή και Ήλιο, με αποτέλεσμα να μην σας λείπουν τα έσοδα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αισθηματική ζωή των δεσμευμένων του ζωδίου σας δεν μπορεί κατά τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα να μην είναι ειδυλλιακή! Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή να διέρχονται από το ζώδιο σας υπάρχει ρομαντισμός, επικοινωνία, λάμψη και αρμονία. Οι επιρροές συνεχίζουν και κατά το τρίτο δεκαήμερο να είναι καλές, αν και οι πλανήτες θα έχουν εγκαταλείψει το ζώδιο σας. Απολαύστε λοιπόν ένα υπέροχο μήνα!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα απολαύσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και διασκέδασης με φιλικές παρέες, αλλά και αρκετές και ενδιαφέρουσες νέες ερωτικές γνωριμίες. Ένα ασυνήθιστο άτομο θα σας πλησιάσει, και εάν θελήσετε να το εμπιστευτείτε, μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την μελλοντική σας πορεία.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…