ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 έως και 7/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό, γι αυτό αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις με το τρίγωνο του Άρη να συνεργάζεται αρμονικά σας. Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έχετε την στήριξη ενός πολύ σημαντικού ατόμου από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να κάνετε το επόμενο σας βήμα.Διανύσατε μια έντονη περίοδο, βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε για να μην φτάσετε τον οργανισμό σας στα όρια του.
Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σας συμβουλεύουν να γίνετε πιο ρεαλιστές, ξεπερνώντας ανασφάλειες, που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα συνεχιστούν τα προβλήματα με τη σχέση σας και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και λόγω του ότι η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές. Θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε singles  και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …