Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Οι καταστάσεις θα συνεχίζουν όπως μέχρι στιγμής. Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας προκαλεί εκνευρισμό.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Οι πλανήτες θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά έξοδα και απώλειες στον επαγγελματικό τομέα. Μέρα γεμάτη από εκπλήξεις η σημερινή.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η μέρα θα είναι γεμάτη ανασφάλειες! Μη γκρινιάζετε και μην επιβαρύνετε την ψυχολογία του συντρόφου σας με ανούσια ζητήματα.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας ανανεώσουν.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τα άστρα φέρνουν στην επιφάνεια υποθέσεις που από καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν και δεν λείπουν τα απρόοπτα, η κατάληξη θα είναι θετική, λιγάκι αργότερα όμως.

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που έχουν στόχους. Μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε με έκτακτε εισροές χρημάτων!

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οξύνουν το κλίμα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Τα ερωτικά σας θέματα είναι στην αποκορύφωση τους αυτό το διάστημα! Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας προειδοποιεί να προσέχετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κίνδυνος εξαπάτησης!!!

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Τυχερή μέρα η σημερινή, ως αναφορά τα οικονομικά σας! Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ θα φέρει αναταράξει τη ζωή σας.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Οι πλανήτες φέρνουν πίεση, εντάσεις και προστριβές με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή στη διατροφή σας και στην ξεκούραση. Είστε εξαντλημένοι…

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με νεύρα στο σύντροφο σας.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Με μεθοδικότητα και μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρετε τα ακατόρθωτα! Η τύχη είναι με το μέρος σας σε ζητήματα καριέρας.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Οι πλανήτες σήμερα θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας… Άγχος και στρες θα σας καταπονήσουν. Χαλαρώστε, γιατί κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνατότητες σας.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Κάποιες αρνητικές κρητικές σας στενοχώρησαν βαθιά. Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Τα άστρα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Φλερτ και καινούργιες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Δεν μπορείτε όμως να βασίζεστε στο ενδεχόμενο δημιουργίας μια νέας σχέσης, τουλάχιστον προς το παρόν…

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η ευαίσθητη ψυχή σας θα νοιώσει ανασφάλεια σήμερα. Χαρείτε μια γαλήνια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Προσοχή στη διατροφή.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Γίνετε ποιο διαλλακτικοί με τους συναδέλφους σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα άστρα σας γεμίζουν με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Χαλαρώστε…

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν έμπνευση και πνευματική διαύγεια. Προχωρήστε σε αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, για να ανανεωθείτε.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει συναισθηματικά. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικογενειακές σας ευθύνες. Ξεκαθαρίστε παλιές υποθέσεις και δώστε προσοχή στην υγεία σας.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Το πλανητικό θα σας φέρει εύνοια στα οικονομικά. Κάποιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο θα αποδειχτούν προς όφελος σας. Πάθος και έρωτας κυριαρχεί συναισθηματικά.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα! Κάποιο παλιό χρέος θα σας αγχώσει. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν πρόσφατες οικονομικές συναλλαγές σας.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Οι πλανήτες θα φέρουν οικογενειακά προβλήματα, ίσως όμως και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα αποβούν εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, ακολουθείστε τη διαίσθηση σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις στον αισθηματικό ή τον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχική κούραση είναι μεγάλη…

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Οικονομικές παγίδες ή το ενδεχόμενο κάποιοι να σας υπονομεύουν είναι πολύ πιθανά σενάρια.  Μια μικροαδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.
Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε αταξία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε ότι κινείτε κοντά σας. Έτσι όμως θα θέσετε σε κίνδυνο όλες σας τις σχέσεις…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…