Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η βραδιά είναι ευνοϊκή για μια επαφή με την τέχνη, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας, πηγαίνοντας στο θέατρο ή σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ότι και να επιλέξετε να κάνετε, ένα μυστηριώδες ειδύλλιο μπορεί να γίνει μια πρόσθετη πηγή βαθιάς έμπνευσης για τους αδέσμευτους και ποτέ δεν ξέρετε… 

 

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κατά τη περίοδο αυτή θα κερδίσουν μόνο εκείνοι, οι οποίοι ξέρουν πώς να προσαρμοστούν με ταχύτητα στις σημερινές συνθήκες. Μην ξεκινήσετε σήμερα σημαντικές συζητήσεις και επιχειρηματικές συνομιλίες!  Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και έχετε το νου σας γιατί οι οικονομικοί πειρασμοί είναι μεγάλοι και μια εξαπάτηση πολύ πιθανή…

  

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Η έναρξη της ημέρας είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την επικοινωνία, την αναζήτηση πληροφοριών και τη διενέργεια σύντομων ταξιδιών. Οι επαφές θα είναι χρήσιμες και μπορούν να επηρεάσουν το μακρινό μέλλον σας. Υπάρχουν  ωστόσο ανησυχίες για τα υλικά σας αποκτήματα, καθώς τα έσοδα γίνονται όλο και λιγότερο και αποκτά μεγάλη σημασία η ανάγκη της σωστής διαχείρισης, της οργάνωσης και της υπευθυνότητας σε καθημερινό επίπεδο.

 

Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) 

Η μέρα προωθεί την κοινωνικότητα και τις φιλικές αλληλεπιδράσεις, ενώ δημιουργεί καλές συνθήκες για τη μελέτη. Είναι επίσης ευνοϊκή για τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να έχουν σημαντικό ενδιαφέρον για σας. Να απέχετε σήμερα από όλες τις επιχειρήσεις, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σήμερα θα είστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ότι λαμβάνουν χώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών σας…  Πάρτε τα παράπονα των δικών σας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας! Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να βυθίσει στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμόμαστε τις πολλές ευθύνες που φέρετε

 

Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Σήμερα θα είστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ότι λαμβάνουν χώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών σας…  Πάρτε τα παράπονα των δικών σας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας! Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να βυθίσει στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμόμαστε τις πολλές ευθύνες που φέρετε

 

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Είστε αυθόρμητοι και αισιόδοξοι και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, εάν αποφασίσετε να κάνετε κάτι. Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε εκ νέου κάποιες προ πολλού ξεχασμένες δεξιότητες σας που θα σας βοηθήσουν στη διεκπεραίωση του έργου σας. Θα πρέπει ωστόσο να βρείτε απλά τη χρυσή τομή μεταξύ χαράς και ευθυνών – υποχρεώσεων.

 

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πρωί είναι η πιο αγχωτικό διάστημα της ημέρας. Να μην παραιτηθείτε όμως από καμία δραστηριότητα. Μπορεί αυτό που θα βιώσετε  να σας δώσει μια πραγματική ικανοποίηση μέσα από την δημιουργική σας έμπνευση. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους, εάν έχετε τη δυνατότητα. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, η διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική.

 

Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σας. Τακτική σας ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σας, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανείς άλλος.

 

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και έτοιμοι να δώσετε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.  Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σας καθ όλη την ημέρα. Κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

 

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σας. Τακτική σας ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σας, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανείς άλλος.

 

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μην προσπαθήσετε να ελέγξει την κατάσταση ή να ψάξετε για το ποιο είναι σωστό ή λάθος. Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία, εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε. Είστε απολύτως ικανοί να βρείτε την μέση οδό και να συνυπάρξετε ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη. Αρκεί να βρείτε το κουμπί του!

 

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεων σας. Δεν θα μετανιώσετε αν αφιερώσετε αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, τον ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή! Σήμερα θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίσει το νέο στυλ επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό της ζωής σας.

 

Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Αν μπορέσετε να περιορίσετε το έμφυτο πάθος σας για ηγεσία και να είστε προσεκτικοί ως προς το πόσο επίμονοι μπορεί να είστε στις επιδιώξεις σας, όταν πρόκειται για την υλοποίηση των δικών σας επιθυμιών, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι φυσιολογικά… Η ηρεμία, ψυχραιμία και έλεγχο των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα! Θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ισορροπία σε μια δύσκολη κατάσταση.

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Δελεαστικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν στην καριέρα σας, στον οικονομικό τομέα ή την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να πάρετε αυτή την ευκαιρία στα σοβαρά και να κάνετε κάποιες απαραίτητες κινήσεις. . Οποιεσδήποτε ενέργειες ή συμφωνίες  που βασίζονται στην βοήθεια ή συνδρομή παλιών γνωστών θα αποδειχθούν αποτελεσματικές!

 

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Δύσκολα θα μπορέσετε να κάνετε το ταίρι σας να αλλάξει γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα σήμερα, όσο και αν προσπαθήσετε. Αν ο σύντροφός σας δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σας, μπορεί να μην σας το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσετε. Ότι κι να κάνετε, θα πρέπει να επιστρατεύσετε ειδικές δεξιότητες για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση) 

Γίνεστε όλο και πιο συναισθηματικοί αυτό το διάστημα! Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να ζήσετε έντονες και  απρόσμενες συγκινήσεις και εμπειρίες. Χρειάζεται όμως προσοχή! Η βασική αποστολή σας για σήμερα είναι να διατηρήσετε τη σωστή πνευματική ισορροπία όταν ασχολείστε με τους ανθρώπους. Κρατήστε αποστάσεις για να είστε αποτελεσματικοί.

 

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Παρά τις φαινομενικά ευνοϊκές συνθήκες,  μπορεί να εμφανιστούν εμπόδια στο δρόμο σας, που να  επιβραδύνουν τη πρόοδο σας σε κάποιο βαθμό. Με τόσους μεγάλους πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση κάτι τέτοιο δεν είναι άλλωστε σπάνιο φαινόμενο. Προσπαθήστε να βρείτε τον ενθουσιασμό σας και να διατηρήστε σταθερή πορεία πλεύσης.  

 

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειά σας και των υποχρεώσεων σας θα εμποδίζουν την πρόοδό σας σήμερα. Μην σπαταλάτε τις ώρες σας, εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σας. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική!

 

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων σας, να δεχτείτε αύξηση στο μισθό σας ή να σας προσφέρουν ένα γενναιόδωρο μπόνους! Χαρείτε το!!! Μην ξαμοληθείτε όμως κατευθείαν στην αγορά και εξανεμίσετε τα χρήματα. Υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον αρκετές άλλες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε.

 

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σήμερα στις προοπτικές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμη να σας απασχολήσει η επίλυση ενός μυστηρίου. Μπορεί επίσης να βιώσετε περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, που καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά από την 0οικογένεια σας εάν είστε παντρεμένοι, ή να συμμετέχετε σε ίντριγκες.

 

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές σας! Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματά, γιατί δεν θα έχετε εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία!  Αποφύγετε επίσης να δώσετε υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς σας θα είναι αβάσιμοι και ατεκμηρίωτοι , κάτι που θα συνειδητοποιήσετε αρκετά αργότερα.

 

Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων σας από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είστε έτοιμοι να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούργια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις…

 

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μη αναμενόμενα πρόσωπα μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω σας σήμερα. Μπορείτε να τα συναντήσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτή την μέρα είναι πολύ κοινωνική με όλη τη σημασία της λέξης! Όταν πρόκειται όμως για εταιρικές σχέσεις, δεν θα καταφέρετε να κάνετε βήμα  πέρα από μια επιφανειακή ευγένεια ή από το να αποσπάσετε αόριστες υποσχέσεις.

 

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Πρόκειται για μια γεμάτη μέρα: εργασιακά καθήκοντα, επαγγελματικά καθήκοντα, οικογενειακές μικροδουλειές, κλπ. Η υπερβολική δράση ωστόσο δεν ενθαρρύνεται για τη σημερινή μέρα. Εκείνο που θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο είναι η ανάλυση των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων σας στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντος.

 

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Νωρίς το πρωί οι άνθρωποι θα αποτελούν ένα μυστήριο ή ένα απόρθητο φρούριο για να σας. Το πρώτο μισό της μέρας χρειάζεται την προσοχή σας. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κινηθείτε βιαστικά. Προσοχή ακόμη στον χειρισμό μηχανημάτων, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 

Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση σήμερα, καθώς θα υπάρχει αναταραχή παντού γύρω σας. Θα ανακαλύψετε ίσως ότι το να κρυφτείτε σε απάνεμες γωνίες για να γλυτώσετε από την καταιγίδα θα έχει και αυτό το κόστος του… Η μέρα επιφυλάσσει υλικές ζημιές, επαγγελματικά λάθη και στρατηγικές αποτυχίες…

 

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα αυξάνεται σήμερα ! Ωστόσο έχετε μια προτίμηση στις επαφές που να αφορούν επιχειρήσεις ή δουλειές, παραγκωνίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν χρειάζεστε επειγόντως έναν εταίρο ή ένα συνεργάτη για μια εμπορική πράξη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή και το στοιχήματα της ημέρας για να ψάξετε και να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο.

 

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα όνειρά σας αλλά και τις προτάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Μπορούν να σας δώσουν κάποιες πραγματικά έξυπνες και απόλυτα εφικτές ιδέες.  Περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους ή τα παιδιά σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτήσετε κάποια νέας, ασυνήθιστης γνώσης. Μπορείτε να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε κάποια πρακτική σας δεξιότητα με στοιχεία μιας εφαρμοσμένης τέχνης.

 

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ήρθε η ώρα για σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας στην εργασία! Θα είστε σε θέση έτσι να κάνετε τη δουλειά σας με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσετε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σας είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή! Αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε εντελώς.

 

Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σας. Απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Αφήστε να καινούργιο να βρει το χώρο του. Αν έχετε καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείτε να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε στην πράξη.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Υδροχόος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2021

Πέμπτη, 01.04.2021 (Σελήνη σ&…