Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το ερωτικό πάθος αυξάνετε κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα σας δίνει αυτοπεποίθηση. Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Περάσατε  οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένοι. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Τα αισθηματικά σας λίγο μπερδεμένα έως και τα μέσα Ιανουαρίου.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.
Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάποια επαγγελματικά μυστικά που θα φτάσουν στα χέρια σας θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστεί σήμερα την βοήθεια ή την συμπαράσταση σας. Μην το απογοητεύσετε! Στην ανάγκη ανατρέψτε το πρόγραμμά σας.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Οι πλανητικές όψεις  θα φέρουν ξεκαθαρίσματα σε θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση οικονομικής φύσεως. Δεν φαίνεται φρόνιμο όμως να αποφασίσετε κάτι τέτοιο, υπό τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες…

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ένταση, τόσο στον αισθηματικό ,όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά εκρηκτική, με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας… Αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας τόπο στην οργή.  Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μην γίνεστε πεισματάρηδες, αν κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά,  παρέα με το ταίρι σας.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας ωθεί να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας κατά τις προηγούμενες μέρες.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους! Ωστόσο μην πυροδοτείτε με την συμπεριφορά σας την ζήλια του συντρόφου σας. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η δραστηριότητα, η πρωτοβουλία και οι φρέσκες ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα όμως μπορούν να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Οικονομικές παγίδες ή το ενδεχόμενο κάποιοι να σας υπονομεύουν είναι πολύ πιθανά σενάρια.  Μια μικροαδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας. Διατηρήστε την πνευματική σας διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμαστείτε για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας και σταματήστε να σκέφτεστε πως θα μπορούσατε να λύσετε από την μια μέρα στην άλλη τα προβλήματα σας. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και συνετή, μακροχρόνια δράση.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η πεσμένη ψυχολογία σας ανακάμπτει και πάλι, με τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας να μην σας πιέζουν, τουλάχιστον για την σημερινή μέρα.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…