Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Δώστε σημασία σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση…

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας μπορεί να προκαλέσει ρήγματα ή και χωρισμό.

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν και θα προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Νιώθετε απεριόριστο ερωτισμό που σας κλείνει τα μάτια και κινδυνεύετε να απορρίψετε όλες τις άλλες σχέσεις σας. Ελέγξτε τον συναισθηματισμό σας, εκλογικέψτε τις καταστάσεις

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά σας… Να κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από ενδοσκόπηση, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με καλές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθετε να αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Θα νιώσετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά και ευδιάθετοι, θα απολαύσετε την ψυχαγωγία, θα είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσετε αρκετά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και να καλύψετε κάποια πρόσφατα οικονομικά σας ανοίγματα.

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι ότι καλύτερο να τα εκδηλώσετε αυτή τη στιγμή…

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση ή το γάμο σας, μην περιμένετε ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά. Ίσως ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν…

Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Η φαντασία σας συναγωνίζεται με την λογική σήμερα.  Μην υπογράφετε  συμβόλαια και καινούργιες συνεργασίες σήμερα.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αν καταφέρετε να δεχτείτε κάποια πράγματα, έτσι όπως ακριβώς έρχονται, θα περάσετε πολύ καλύτερα …

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Πολλές διαφωνίες με άτομα από το χώρο της δουλειάς, εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας να βγει προς τα έξω. Δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η πλανητική τάση θα σας δημιουργήσει μια μυστικοπάθεια, και οι γύρω σας θα πασχίζουν να καταλάβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.
Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Στη σχέση σας επικρατεί ηρεμία και αυτό ακόμα είναι μάννα εξ ουρανού για σας. Χρειάζεστε χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Κρίση κτητικότητας και μια καταναλωτική έξαρση θα σας οδηγήσει σε ρήξη με τον σύντροφο σας. Μήπως είστε λίγο πιεστικοί απέναντι του?

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Φανείτε ειλικρινείς, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάζουν την σχέση σας.

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάποιο άτομο μέσα από τις επαφές σας μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύετε με κάποια ζητήματα που σας αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σας.

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι εντάσεις σας οφείλονται στις εσωτερικές σας φοβίες. Αν απομακρύνεστε από τους άλλους και κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν πρόκειται να σας καταλάβουν.

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κάποιος κρυφός έρωτας διεγείρει την φαντασία σας και ζείτε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή όμως στις κινήσεις σας εάν είστε δεσμευμένοι.

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ότι δεν σας είναι χρήσιμο, αποβάλετε χωρίς δεύτερη σκέψη το από την ζωή σας. Σχέσεις οι οποίες σας έχουν πάρει μόνο και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν είναι καιρός να λάβουν τέλος.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας, σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και με ξαφνικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

                                   

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…