Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε επιχειρηματικές ή επαγγελματικές επαφές μόνο! Η στενή αλληλεπίδραση με το παιδί σας ή το ταίρι σας θα είναι εξαιρετικά ευχάριστη και σε μεγάλο βαθμό επωφελής για σας.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε σήμερα. Αντί για τη συνεργασία και την επιθυμία να δράσετε με κάποιο άτομο από κοινού, μπορεί απροσδόκητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με την άρνηση ή την κριτική του. 

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η πιθανότητα σύγκρουσης με τους εχθρούς, τους αντιπάλους, ακόμα και τους εταίρους σας παραμένει σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας! Θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πορτοφόλι σας μπορεί να γεμίσει σήμερα, χωρίς να το περιμένετε. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να βρείτε μια καλή δουλειά μερικής απασχόλησης ή μια δεύτερη δουλειά για συμπληρωματικό εισόδημα. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ένα επιθετικό άτομο που υπέσκαπτε την θέση σας και σας δημιουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα προβλήματα, εξαφανίζεται από τον ορίζοντα ξαφνικά και ηρεμείτε!

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αν είστε τυπικό Υδροχόος, είναι φυσικό για σάς να ποθείτε τις αλλαγές. Ταξιδέψτε σε ένα προορισμό καινούργιο, δοκιμάστε ένα άγνωστο μέσο επικοινωνίας, κάντε test drive σε ένα νέο όχημα! 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Κάποια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι μπορεί να αποτύχει από άποψη εκπλήρωσης στόχων και να αποδειχθεί μάλλον άβολο, οι προθέσεις σας όμως θα πραγματοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Οι παραγωγικές ώρες της μέρας θα πρέπει να αφιερωθούν σε σύντομα έργα, δημιουργικές προσπάθειες, καθώς και σε δραστηριότητες που θα βρείτε ευχάριστες και ξεκούραστες. Είναι μια κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και σύντομες αισθαντικής-ερωτικής φύσης συνευρέσεις. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή ημιτελείς δουλειές του σπιτιού. Τακτοποιήστε και καθαρίστε το ζωτικό χώρο σας, γιατί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εργασίες στο σπίτι, διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνετε και αποφεύγετε ή να ασχοληθείτε με τους γονείς σας.  Μην ξεχνάτε επίσης ότι όλες οι συναλλαγές σήμερα θα είναι επιτυχείς, μόνο εάν είναι απολύτως νόμιμες! 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Τα παιδιά σας μπορεί να είναι απρόσεκτα και η συμπεριφορά τους ιδιαίτερα κατά την έναρξη της ημέρας απαράδεκτη! Οι συζήτηση μπορεί να έχει καμία θετική επίδραση επάνω τους, όχι όμως και οι τιμωρίες ή τα σωφρονιστικά μέτρα…  

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Από εκεί που περιμένετε τον έπαινο σήμερα, το αποτέλεσμα της εργασία σας μπορεί να επικριθεί… Αν η δραστηριότητα σας συνδέεται στενά με τη συγγραφή, τη διαμεσολάβηση, τον προγραμματισμό, τα ταξίδια και την επεξεργασία δεδομένων, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Ο κίνδυνος λάθους είναι υψηλός! 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για καινοτομίες, προοδευτικές μεθόδους, εργαλεία και εφαρμογές που αφορούν τη δουλειά σας, ώστε να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας και να βγείτε από το λούκι της ρουτίνας που σας βαραίνει.

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε όμως το επόμενο σας βήμα, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα σας, μετά την πρώτη γνωριμία…

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ιδανική μέρα για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης για μια νέα γνωριμία! Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο…

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει πιθανόν ένταση και απρόοπτα ή δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων… Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις με ηρεμία.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο, αισθηματικά και επαγγελματικά, και δεν χρειάζεστε και άλλα βαρίδια στα πόδια σας….

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Στα αισθηματικά, θα σας φορτίσουν τα μικροπροβλήματα και θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις. Ίσως δεν έχετε την υπομονή να ασχοληθείτε όσο πρέπει με το ταίρι σας, καθώς πιέζεστε από πολλές πλευρές στη ζωή σας.

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που σας αγχώνουν και θα σας χαλούν τη διάθεση.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Προσοχή! Οι όψεις των ημερών φέρνουν έναν έρωτα γεμάτο φρεσκάδα, μέσα από εμπόδια και αστάθειες όμως, που πιθανόν να αφήσει τη σφραγίδα του στη ζωή σας.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Εσωστρέφεια και μυστικές διεργασίες δημιουργούν ένα κλίμα βαρύ, ενώ πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα πονηρό ταξιδάκι με τον μυστικό σας ταίρι….

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό να βελτιωθούν οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλη ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, μια και μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφωνίες των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα που προέκυψαν από πρόσφατες αντιπαραθέσεις.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Δεν είναι σίγουρο όμως, ότι ο συνδυασμός ερωτικών και επαγγελματικών είναι ο καλύτερος δυνατός…

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε καινούργια βάρη που θα είναι δύσκολο να τα σηκώσετε αργότερα.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Είναι μια πολύ καλή περίοδος να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμεί, είτε αφορά θέματα καριέρας και τρέχουσας εργασίας, είτε οικονομικά. Βάλτε τις εκκρεμότητες σας σε τάξη και ξεκινήστε δυναμικά!

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι από τον περίγυρό σας θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…