Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 Θα συμβεί κάτι απροσδόκητο σήμερα που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε στα μάτια σας! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

 Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 Μην επικεντρώνετε τη προσοχή σας σε όσα σας λείπουν και γκρινιάζετε ή αισθάνεστε αδικημένοι. Υπάρχουν και πολλά καλά στην ζωή σας που θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη.

 Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σας που σας προβληματίζουν και σας χαλάνε την διάθεση. Θα πρέπει να θέσετε τα θέματα επί τάπητος και να προσπαθήσετε επιτέλους να βρείτε κοινό έδαφος με τον σύντροφό σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

 Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή για όσους αναζητούν δουλειά ή να αλλάξουν θέση εργασίας, γιατί η παρούσα δεν τους ικανοποιεί. Θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε και με ικανοποιητικές αμοιβές.

 Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 Η σχέση σας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, υπάρχει όμως έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπάνε αρκετά ή ότι ο δεσμός σας εξελίχθηκε προς την λάθος κατεύθυνση. Όλα όμως βρίσκονται στο μυαλό σας…

 Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

 Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθεια που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό.

 Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά…

 Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Οικογενειακά θέματα φαίνεται να κυριαρχούν στην σημερινή μέρα σας και θα πρέπει να δήξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση για να παραμείνουν τα πράγματα υπό έλεγχο.

 Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 Θα αισθανθείτε σήμερα ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά σας. Θεωρείτε ότι είστε πιστοί στις στοχεύσεις σας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους.

 Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σας στο εργασιακό περιβάλλον την περίοδο αυτή και ίσως θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να μην πληγείτε από κακόβουλες ενέργειες.

 Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) 

Είστε εξαιρετικά δοτικοί με τα αγαπημένα σας άτομα, η στάση σας όμως μπορεί να χαρακτηριστεί απόμακρη, σκωπτική ή σνομπ με όσους αποφανθήκατε ότι δεν σας είναι αρεστοί.

 Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ότι αισθάνεστε ότι έχει κλείσει τον κύκλο του θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει. Όσο επώδυνο και αν ακούγεται αυτό, στην ουσία θα σας ανακουφίσει. Άλλωστε, τα πάντα έρχονται και παρέρχονται…

 (Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Είναι καιρός να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, μια και τον τελευταίο καρό έχετε καταπονήσεις αρκετά τον οργανισμό σας. Χαλαρώστε, τραφείτε υγιεινά και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε…

 Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Έχετε την παρόρμηση να τερματίσετε μια σχέση σήμερα, αλλά μην αντιδράτε απερίσκεπτα και εν θερμώ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε ψύχραιμα, ζυγίστε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και ενεργήστε μετά…

 Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 Τα εμπόδια και οι αναποδιές στην δουλειά σας θα φέρουν το νευρικό σας σύστημα στα όρια του σήμερα. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε για να ελαχιστοποιήστε τις συνέπειες.

 Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Η υγεία σας θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά, μια και κάποιες μικρές ενοχλήσεις θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν ζείτε ιδιαίτερα υγιεινά. Κάψτε τις κακές συνήθειες και εντάξτε στο πρόγραμμα σας υγιεινότερη διατροφή και άσκηση, για να βελτιώσετε την φυσική κατάσταση σας.

 Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Οι προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα είναι αξιέπαινες, καθώς και η υπομονή και επιμονή σας. Η ανταμοιβή μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σύντομα όμως διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία που θα σας χαρίσει τις απολαβές που δικαιούστε.

 Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Μπορείτε με μεγάλη ευαισθησία να προσφέρετε την συμπαράσταση και την φροντίδα σας σε όσους σας έχουν ανάγκη, δυσκολεύεστε όμως να τα βγάλετε πέρα όταν πρέπει να ισορροπήσετε εσωτερικά.

 Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Ανησυχίες για την υγεία σας φουντώνουν σήμερα και η υποχονδριακή συμπεριφορά σας ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Αντί να φοβόσασθε για το τι μπορεί να συμβεί, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες στην ζωή σας.

 Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες.

 Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Μην αφήνετε τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο…

 Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Η παρορμητικότητα σας σήμερα είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα…    

 Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα. Το ένστικτο σας θα σας κατευθύνει για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.

 Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Κάποια χρήματα που δεν περιμένατε θα μπουν στο πορτοφόλι σας σήμερα! Ίσως να είναι μια αύξηση από την δουλειά σας ή μια οικονομική ενίσχυση από μέλη της οικογένειας σας.

 Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Η πνευματικότητα δεν είναι κατ ανάγκη το ισχυρό σας χαρτί, φίλοι Υδροχόοι, η σημερινή μέρα όμως προσφέρεται για περισσότερη πνευματική ενασχόληση. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο για την ψυχική σας ανάταση και να αναγεννηθείτε…

 Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Η μέρα θα σας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά.

 Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 Ιδέες για επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να σας έρθουν σήμερα! Ωστόσο για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

 Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 Κάντε την επανάσταση σας, αλλά αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν την απερίσκεπτη υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας! Περιορίστε επίσης την γκρίνια σας, γιατί εκνευρίζετε τους γύρω σας…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…