Υδροχόος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αναγεννήσετε την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ρομαντικά δείπνα ή χειρονομίες που ξέρετε ότι θα του αρέσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι αλλά σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, επωφεληθείτε από την θετική ενέργεια των ημερών και κάντε τα συναισθήματα σας γνωστά.

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συνεταιρισμοί και γάμος) διέρχεται επίσης τον 5ο οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουνίου, όπου και θα συναντηθεί με την Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου! Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια πραγματικά ρομαντική περίοδο, γεμάτη απόλαυση, χαρά και τρυφερά συναισθήματα. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ανακαλύψετε ή να ασκήσετε την δύναμη της αποπλάνησης σας! Για τους δεσμευμένους θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης στην σχέση και θα βοηθήσει τους συντρόφους να έρθουν πολύ πιο κοντά, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Και οι αδέσμευτοι όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Οι πλανητικές διελεύσεις θα φέρουν πολλές και καλές ευκαιρίες γνωριμιών στο δρόμο σας. Θα πρέπει όμως να έχετε κατά νου, ότι οι διελεύσεις αυτές ευνοούν κυρίως τις σύντομες και βραχύβιες σχέσεις και όχι μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 16, 22, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βουλιάξει στα προβλήματα! Θα είναι όμως μια απατηλή αίσθηση. Η ζωή θα σας δείξει άμεσα ότι έφτασε η ώρα να πάρετε την ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα σας…

Ο 5ος οίκος σας, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειες σας. Η ικανότητα σας να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας θα είναι έντονη, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα τολμούσατε να ονειρευτείτε. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σας οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείτε τα αισθήματα σας σε άτομο που σας ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχετε ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του.

Και για τους δεσμευμένους είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνετε, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σας, με την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και αποφύγετε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψετε ή να τους πληγώσετε με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 25, 26

Σημείωση-Συμβουλή: Προς τα τέλη του μήνα θα έχετε την τύχη να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, που για πολύ καιρό θεωρούσατε άπιαστο! Μην φοβάστε τον κίνδυνο και την διστάζετε να επενδύσετε σε κάποιο εγχείρημα, γιατί μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…