Υδροχόος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ο Ήλιος κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 1ο οίκο  σε αδυναμία στο ωροσκόπιο σας κατά το μήνα Φεβρουάριο, στον τομέα  γάμου  και τις συνεργασίες σας θα αδυνατείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε δράση και να επιδιώξετε την υλοποίηση στόχων που επιθυμείται !

 

 

 Με  το ξεκίνημα του μήνα τα αισθηματικά σας ζητήματα καταγράφουν χαμηλές πτήσεις, φίλοι Υδροχόοι! Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων την 19-02-2019 , οπότε η ευαισθησία, η καλοσύνη, η συμπάθεια έχουν το λόγο., η ιδιοκτησία  τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν! Το πιο πιθανό είναι οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα και οι ασχολίες σας με οικονομικής φύσης θέματα να σας αφήνουν λίγα περιθώρια χρόνου για να ασχοληθείτε με την σχέση και το ταίρι σας όπως θα θέλατε. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε κάπως εξαρτημένοι από τον σύντροφό σας ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση  με κάποιον που είναι ιεραρχικά ανώτερος σας. Ένα σενάριο, όπου η επαγγελματική σας σχέση, ένα κοινό project και η ιεραρχία στο χώρο δουλειάς φαίνεται πολύ πιθανό αυτό το μήνα.  Μετά την διέλευση της Αφροδίτης στον 12ο οίκο , από τα μέσα του μήνα κι μετά οι αλλαγές σε επίπεδο συναισθηματικό και το κλίμα στη σχέση, σας αλλάζει  εμφανώς τονικότητα  προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ερωτικής αρμονίας δίνεται τώρα η ευκαιρία για την εξομάλιση της σχέσης σας ή δυνατότητα για μια καινούργια σχέση για όσους είναι ελεύθεροι, μέσα από την αρμονία και την επικοινωνία. Στις 18 Φεβρουαρίου έρχεται η διέλευση του Ήλιου στον 6ο οίκο σας σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί  με συνέπεια τις τελευταίες μέρες του μήνα να χαρίσει φως και θετική ενέργεια στην ερωτική – συναισθηματική σας ζωή και να φέρνει εξαιρετικά θετικές εξελίξεις!

 

Υδροχόος  του Αγίου Βαλεντίνου : Ο Υδροχόος θέλει απρόβλεπτες κινήσεις και ξαφνικές αποφάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προσπάθησε με τα λόγια και τις πράξεις σου να τον προκαλέσεις. Οι ξαφνικές αποφάσεις, οι απρόβλεπτες συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι απρογραμμάτιστες δραστηριότητες, θα τον κάνουν να νιώσει μοναδικά!

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &nd…