Υδροχόος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Απριλίου

Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρεμη και αρμονική.  Όσοι αντιμετωπίζουν ήδη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα προβλήματα στην σχέση τους, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις κατά την πρώτη περίοδο του μήνα. Προς τα μέσα και τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο οι εντάσεις θα κορυφωθούν και υπάρχει έντονη η πιθανότητα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αλλά και οι υπόλοιπες σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες εντάσεις τις δύσκολες μέρες τις Πανσελήνου, θα είναι ώμος πολύ πιο ήπιας μορφής. . Η ανταλλαγή ιδεών σε ζητήματα που τους απασχολούν μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, ιδίως μετά τις 20 Απριλίου, καθώς η ανάγκη σας για οικειότητα, τρυφερότητα και αγάπη γίνεται πιο έντονη. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας!

 

 

Η αρχή του μήνα είναι πιο ευνοϊκή για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, εάν θέλουν να κάνουν κάτι πιο σταθερό από τις συνήθεις περιστασιακές ερωτικές επαφές. Θα πρέπει να προσέχουν όμως κατά το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου να μην αφήσουν τις όποιες μικρές εντάσεις ή ζήλιες να τινάξουν στο αέρα μια σχέση στα πρώτα της κιόλας βήματα.

 

 

Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :

 

 

Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον αισθηματικό τομέα διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την πειθαρχημένη

συμπεριφορά και τον έλεγχο. Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα με τον/την  αγαπημένο σας).

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…