Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Απριλίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής εισέρχεται και αυτός στις 3 Απριλίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, βοηθώντας σας να διευθετήσετε εκκρεμή οικογενειακά ζητήματα ή πιεστικά ζητήματα στέγασης. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος, και δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πραγματοποιήσετε σημαντικές κινήσεις ή αλλαγές, εκτός και αν έχετε ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη μεταξύ αρχών και 11 του μήνα, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Το υπόλοιπο του Απριλίου που περνάει η Αφροδίτη στον 5ο οίκο, οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για τις σχέσεις! Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσετε τα προβλήματα και να επέλθει ηρεμία. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα ξέρουν τι ζητούν από την ζωή τους ή το άτομο που τους ενδιαφέρει ερωτικά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  1, 6, 11, 15, 18, 22, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  4, 9, 13, 17, 20, 25

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό σας επηρεάζει σε ζητήματα του 9ου οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Ίσως το διάστημα αυτό να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες για μια παλιά διένεξη σας και να λυθούν οι απορίες σας. Σε πιθανά ταξίδια ίσως να υπάρξουν ακυρώσεις πτήσεων, αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίζουν και θα σας αποσυντονίσουν.

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας του ζωδίου σας. Μπορεί τις μέρες αυτές να υπάρξουν έκτακτα επαγγελματικά ταξίδια ή κρίσιμες επαφές, που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία. Αποφύγετε να αναλάβετε πολλές νέες ευθύνες, γιατί δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…