Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά που σας βαραίνει. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια την τελευταία βδομάδα του μήνα κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα προσπαθήσετε να προσδιορίσετε. Ο Ερμής διέρχεται όλο τον μήνα τον 8ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την επιχειρηματική σας οξυδέρκεια, ειδικά σε ζητήματα ανακατανομής ταμειακών ροών, φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα. Ωστόσο μετά τις 23 του μήνα γυρίζει ανάδρομος και τα πάντα θα επιβραδυνθούν. Την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου ίσως μάθετε κάποια πράγματα που σας έκρυβαν, που θα σας κάνουν να αλλάξετε άρδην γνώμη, όχι μόνο για το ζήτημα που αφορούν, αλλά και για το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Ας είστε επίσης προσεκτικοί στα ταξίδια, μια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σας οίκο, στον οποίο και παραμένει όλο τον Αύγουστο, όντας ανάδρομη. Όσοι του ζωδίου σας σκοπεύετε να επισημοποιήσετε μια σχέση σας, μην βιάζεστε. Αφήστε τον μήνα να περάσει, την Αφροδίτη να επανέλθει στην ορθή της φορά, και μετά ανακοινώστε ότι θέλετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από την ζωή σας, ότι πνίγεστε στην ρουτίνα, και ίσως να αλληθωρίσετε, ψάχνοντας για έξωθεν διασκέδαση. Μην κάνετε οτιδήποτε που θα έθετε σε κίνδυνο την μόνιμη σχέση σας, ιδίως εάν δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα κατανόησης ή επικοινωνίας. Βρείτε μια ενδιαφέρουσα ασχολία, κατά προτίμηση από κοινού με τον σύντροφό σας, ώστε να ανανεωθείτε ψυχικά και πνευματικά. Οικονομικά ίσως να υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα κλονίσουν τον προϋπολογισμό σας. Μην προγραμματίζετε ακριβές αγορές και μην σπαταλάτε τα χρήματα σε πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα. Σε λίγο θα σας χρειαστούν για να καλύψετε αυξημένες τρέχουσες ανάγκες.

Στο ζώδιο σας είναι η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου, δίνοντας σας δύναμη και αυτοπεποίθηση να δείτε από διαφορετική οπτική κάποιες καταστάσεις. Ορισμένα πολύπλοκα ζητήματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή μπορούν τώρα να επιλυθούν. Τα σχέδια σας υλοποιούνται όπως επιθυμείτε, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Στις 16 Αυγούστου έχουμε την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, φέροντας στο προσκήνιο τις σχέσεις σας, εργασιακές, φιλικές, συγγενικές ή αισθηματικές. Κάποιες σχέσεις μπορεί να αλλάξουν οριστικά. Και στο πλαίσιο αυτό, ίσως να έρθετε πολύ πιο κοντά με έναν συγγενή σας, με τον οποίο δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ενδεχομένως να κάνετε μια ερωτική γνωριμία, που με τον καιρό να εξελιχθεί σε πραγματική αγάπη.

Όσο για την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου, στις 31/8 στους Ιχθείς, έχει επίπτωση στα οικονομικά σας, καθώς ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδα σας και να αποφύγετε την λήψη δανείων. Αποταμιεύστε όσο το δυνατόν περισσότερα, για να μην αντιμετωπίσετε μελλοντικά προβλήματα. Ένα πολυετές δάνειο από τράπεζα ίσως τώρα να εξοφληθεί.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 2, 6, 10, 14, 20, 24, 30      

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:   4, 8, 12, 18, 22, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…