Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

 Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στον 11ο οίκο σας, για να περάσει ακολούθως στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Οι διελεύσεις του Ερμή δηλώνουν ότι ο μήνας αυτός ίσως να αποδειχτεί λίγο δύσκολος για το ζώδιο σας, μια και θα επικρατεί ηρεμία. Κάποιες δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για κάποιες νέες δεν θα έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της υλοποίησης τους. Χρησιμοποιείστε τον διαθέσιμο σας χρόνο για βελτίωση των σχεδίων σας αλλά και για προσωπική σας ενδοσκόπηση ή αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δράσεων σας.

 Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει στις 10 Δεκεμβρίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσουν μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσουν ορισμένοι στον προηγούμενο τους σύντροφο.

Η Πανσέληνος στις 8 Δεκεμβρίου στους Διδύμους μπορεί να σημάνει για σας την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου, ίσως όμως να σημάνει και το τέλος μιας σχέσης. Η ανάγκη σας για διασκέδαση και χαλάρωση είναι πέρα από εμφανής, φροντίστε όμως να μην το παρακάνετε. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον Κριό ίσως να φέρει την αποκάλυψη ενός μυστικού, που κάθε άλλο παρά θα σας ευχαριστήσει. Θα θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να μείνετε λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας, προς αναζήτηση απαντήσεων ή για την χάραξη μιας νέας πορείας.

 Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 4, 8, 13, 18, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 6, 11, 16, 20, 24, 28

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…