Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Μην κοινοποιείτε ωστόσο τα μελλοντικά σας σχέδια για να μην τραβήξετε την προσοχή των ανταγωνιστών επάνω σας. Οι ανταγωνιστές ή όσοι σας φθονούν και δεν θέλουν την επιτυχία σας θα είναι εξαιρετικά δραστήριοι μέσα στον Δεκέμβριο. Στις 22 του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και την τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα.Ο Ερμής περνάει την 1η Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο σας και μπορεί να γυρίσει η μνήμη σας σε γεγονότα ή πρόσωπα του παρελθόντος. Ενδεχομένως να θελήσετε να εξομολογηθείτε σε κάποιο άτομο τα πράγματα που σας βαραίνουν, ώστε να βρείτε λύτρωση. Μετά τις 13 Δεκεμβρίου γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και στις 23 του μήνα επιστρέφει στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι γεμάτο προβλήματα, καθυστερήσεις, ακυρώσεις, λάθη και παραλήψεις, οπότε μην σχεδιάζετε σημαντικές δράσεις το διάστημα αυτό.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται μετά τις 4 του μήνα το ζώδιο του Σκορπιού και τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και τον 11ο ηλιακό σας οίκο προσφέρει ευκαιρίες που θα αποδειχτούν καρποφόρες. Η καριέρα, η περιουσιακή κατάσταση και οι κοινωνικές σας σχέσεις θα εξαρτηθούν απόλυτα από την δική σας συμπεριφορά και κατά πόσο θα κάνετε σωστή χρήση των ευκαιριών που θα υπάρξουν.

Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Κάποιοι κύκλοι επαγγελματικοί θα κλείσουν τώρα, ενώ κάποιοι άλλοι θα ανοίξουν στην συνέχεια. Προετοιμάστε τις δράσεις σας, ώστε να είστε έτοιμοι για την υλοποίηση τους, όταν οι συγκυρίες θα είναι θετικές.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:3, 7, 12, 17, 20

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:  22, 26, 28, 29

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…