Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουλίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/07 μετακινείται στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσετε μεταξύ 12 και 25 του μήνα, κυρίως από οικονομικής άποψης και συνιστάται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας. Στήριξη μπορείτε να βρείτε, εάν την χρειαστείτε, από στενούς συγγενείς. Συνιστάται επίσης να αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή αυτοκινήτων. Ο Ερμής ακολουθεί μια σχεδόν παράλληλη με τον Ήλιο πορεία το διάστημα αυτό και μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου θα διέρχεται τον 7ο οίκο σας. Από την θέση του αυτή θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και να έχετε την στήριξη κάποιων ατόμων στην επίτευξη των στόχων σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα επεκτατικά σας σχέδια, να προσλάβετε και να εκπαιδεύσετε καινούργιο προσωπικό ή να κλείσετε όλες εκείνες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Είναι μια παραγωγική περίοδος για κοινωνικές εκδηλώσεις, δημόσιες ομιλίες και επαγγελματικές επαφές ή διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες του μήνα με τον Ερμή στον 8ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου, για να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει μέσα στον Ιούλιο την διέλευση της μέσα από το ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σας οίκο, ενώ στις 23 του μήνα θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη για τις επόμενες πέντε βδομάδες. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο είναι ορθόδρομη, καθώς ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα, αρχίζουν τα προβλήματα στις σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας. Προστριβές και έριδες εμφανίζονται πολύ πιο συχνά και δημιουργούν αναταράξεις στις σχέσεις. Όσο διάστημα είναι ο πλανήτης ανάδρομος, δεν συνιστώνται οι καινούργιες σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, γιατί δεν έχουν πολλές ελπίδες μιας ομαλής και μακροχρόνιας πορείας.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) μπορεί να απομακρύνει το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτες κάποιες πτυχές και να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε την δική σας υγεία. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στο Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, συνιστά να δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Βελτιώσετε την διατροφή σας, γυμναστείτε, ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να βρείτε το διάστημα αυτό την δουλειά που ονειρευόσαστε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο:  5, 12, 22, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 3, 9, 17, 19

 

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…