Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το μεσοκαλόκαιρο θα απαιτήσει από σας υπομονή και σοφία! Οι καταστάσεις που θα βιώσετε και οι αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σας, θα σας αναγκάσουν να βγάλετε επώδυνα αλλά χρήσιμα συμπεράσματα. Σε περιπτώσεις θα πρέπει να παραμερίσετε τουλάχιστον προς το παρόν τις φιλοδοξίες σας και να συμβιβαστείτε, γιατί αυτό θα απαιτούν οι συνθήκες. Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Ιουλίου με την διέλευση του μέσα από τον Καρκίνο τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, ειδικά εάν πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια. Για να αποφύγετε μια έξαρση, προσπαθήστε να τηρείτε αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού σας. Στις 22/07 μετακινείται ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε ισορροπίες στις σχέσεις σας, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής κινείται μεταξύ 2 και 26/07 στον 7ο ηλιακό σας οίκο και στον Λέοντα, για να καταλήξει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 8ο οίκο και στην Παρθένο. Όσο θα διέρχεται τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας ευνοούνται οι επαφές, οι συνομιλίες και οι διαπραγματεύσεις. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία, η οποία θα έχει εν δυνάμει πολύ καλή πορεία, ή να επιλύσετε ζητήματα συνεργασιών που σας απασχολούν, ώστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με εμπορικούς εταίρους. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος το διάστημα αυτό, και γι’ αυτό δεν έχετε την πολυτέλεια του εφησυχασμού. Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη κάποιων ατόμων για να πετύχετε τους στόχους σας.  Χρήσιμο για την κερδοφορία της επιχείρησης ή την αύξηση του εισοδήματος σας είναι η σχέση μαθητή-διδασκάλου, από όποια πλευρά της εξίσωσης και αν βρίσκεστε. Σε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια μπορεί να σας βοηθήσουν ή να σας συμβουλέψουν άτομα με μεγαλύτερη πείρα, ώστε να έχετε μια θετικότερη πορεία. Μπορεί όμως και σεις, από την θέση του εργοδότη, να επιλέξετε ένα άτομο που θα μπορούσε με την βοήθεια σας να εκτοξευτεί, τόσο για το δικό του όφελος, όσο και προς όφελος της επιχείρησης σας.

   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη μέσα στον Ιούλιο, όσο καιρό θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Μετά τις 11/07 περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Τώρα θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο τονίζει ότι θα πρέπει να αλλάξετε την τυπική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Αναφύονται σημαντικά ζητήματα σχέσεων στην ομάδα και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με προσοχή. Απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους όσο θα γεμίζει το φεγγάρι. Είναι δε μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να κάνετε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους ή να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, κόβοντας τις καταχρήσεις.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω προσφέρεται για χαλάρωση και ταξίδια. Εάν έχετε την δυνατότητα, προγραμματίστε το διάστημα αυτό τις διακοπές σας. Εάν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την δουλειά σας, φροντίστε να υπάρχουν μικρές αποδράσεις στην φύση για να μπορείτε να χαλαρώνετε και να αναγεννιέστε. Το ολόγιομο φεγγάρι είναι ιδανικό για να απαλλαγούμε από ότι μας φορτίζει ή δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στην ζωή, οπότε μπορεί να θελήσετε τώρα να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 3, 9, 14, 23, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 1, 11, 21, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…