Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επαγγελματική σας ζωή, φίλοι Υδροχόοι θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα μέσα στον Ιούνιο! Θα είστε πολύ απασχολημένοι, θα έχετε αυξημένη ζήτηση και θα εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας με μεγάλο επαγγελματισμό! Με τον Άρη στον 6ο οίκο σας (υγεία, εργασία και υπηρεσίες), συνοδευόμενο από τον Ερμή μεταξύ 4 και 27/6 και τον Ήλιο μετά τις 21/6, θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε πολλές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, παρά την εμφανή σας κούραση. Παρά τον ενθουσιασμό σας, την έκρηξη δημιουργικότητας και το πάθος σας, ίσως θα έπρεπε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και την ψυχική και σωματική σας ανανέωση!

Εάν αναζητάτε την τύχη σας στην αγορά εργασίας, οι πιθανότητες να βρείτε μια θέση εργασίας που να σας ικανοποιεί είναι πολύ μεγάλη! Μια θέση εργασίας που θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς φόβο και σας επιτρέπει να ανθίσουν τα ταλέντα και να φανούν οι ικανότητες σας. Έχετε όμως και κατά νου, ότι την περίοδο αυτή μπορείτε να μετατρέψετε ένα χόμπι ή μια δεξιότητα σας σε απασχόληση, που θα σας επιτρέψει να κάνετε μια καινούρια αρχή.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το τοπίο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο! Εάν περιμένετε να κερδίσετε ή να εισπράξετε χρήματα μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή το διαδίκτυο, η απογοήτευση σας περιμένει στην γωνία… Ίσως θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας και να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στην εξυπηρέτηση ενός δανείου σας, ειδικά εάν είναι στεγαστικό!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά 

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), που σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αναγεννήσετε την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ρομαντικά δείπνα ή χειρονομίες που ξέρετε ότι θα του αρέσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είστε αδέσμευτοι αλλά σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, επωφεληθείτε από την θετική ενέργεια των ημερών και κάντε τα συναισθήματα σας γνωστά.

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (συνεταιρισμοί και γάμος) διέρχεται επίσης τον 5ο οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουνίου, όπου και θα συναντηθεί με την Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου! Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια πραγματικά ρομαντική περίοδο, γεμάτη απόλαυση, χαρά και τρυφερά συναισθήματα. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ανακαλύψετε ή να ασκήσετε την δύναμη της αποπλάνησης σας! Για τους δεσμευμένους θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης στην σχέση και θα βοηθήσει τους συντρόφους να έρθουν πολύ πιο κοντά, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Και οι αδέσμευτοι όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Οι πλανητικές διελεύσεις θα φέρουν πολλές και καλές ευκαιρίες γνωριμιών στο δρόμο σας. Θα πρέπει όμως να έχετε κατά νου, ότι οι διελεύσεις αυτές ευνοούν κυρίως τις σύντομες και βραχύβιες σχέσεις και όχι μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 16, 22, 30

Σημείωση-Συμβουλή: Θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βουλιάξει στα προβλήματα! Θα είναι όμως μια απατηλή αίσθηση. Η ζωή θα σας δείξει άμεσα ότι έφτασε η ώρα να πάρετε την ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα σας…

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…