Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Ο Ερμής θα διανύει τον Μάιο τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), αλλά από τις 10.05 και μετά επιστρέφει ανάδρομος και προς τα τέλη του μήνα επανεισέρχεται στον 4ο οίκο. Προσοχή θα χρειαστεί να μην υποτιμήσετε κατά την διάρκεια του μήνα την βαρύτητα ενός προβλήματος, να το προσεγγίσετε επιφανειακά ή να μην το εξετάσετε έγκαιρα, γιατί τα ζητήματα που θα γεννήσει θα είναι σημαντικά για την δουλειά σας και μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μια συνάντηση με ένα πρώην συνεργάτη ή συνεταίρο μέσα στον μήνα θα πρέπει να προσεχθεί.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα δηλαδή της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία, τα αδέλφια σας και τους συγγενείς. Υπό το βάρος της διέλευσης αυτής, θα έχετε την παρόρμηση να επικοινωνήσετε με άτομα που συμπαθείτε, τα οποία όμως είναι λίγα και διάσπαρτα, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, θα σας ελκύουν άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε κάποια κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Εάν εκ των συνθηκών βρίσκεστε το διάστημα αυτό μακριά από το ταίρι σας, η απόσταση αυτή θα σας επιβαρύνει αρκετά και θα ανταλλάσσετε μαζί του τρυφερά μηνύματα, γεμάτα λόγια αγάπης.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 16 Μαΐου στον ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να επηρεάσει ζητήματα καριέρας και κοινωνικής αποδοχής. Θα προσελκύσετε την προσοχή των συναδέλφων σας, ίσως να υπάρξει δε η πιθανότητα μιας προαγωγής. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε προς την λανθασμένη κατεύθυνση και να χρειαστεί να κάνετε σημαντικές αναπροσαρμογές. Η Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους θα σας ωθήσει να βγείτε από το σπίτι και να διασκεδάσετε, καθώς δεν θα αντέχετε την μοναξιά. Οι ρομαντικές σας σχέσεις έρχονται επίσης στο προσκήνιο, προσφέροντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν μια εξαιρετικά ρομαντική περίοδο με το ταίρι τους.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…