Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου στον 10ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά θα πρέπει να είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σας σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε αυτή την περίοδο την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας. Θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας μέχρι τις 17.11, για να περάσει μετά στον 11ο (φιλία, ομάδες, κοινωνία) έως το κλείσιμο του μήνα. Οι ενέργειες του πλανήτη λόγω των διαδοχικών διελεύσεων θα είναι μάλλον ανάμικτες και το αντίκτυπο του στις δουλειές σας δεν θα είναι άξιο λόγου. Καλό είναι ωστόσο να ασχοληθείτε μέσα στον μήνα με την προσέλκυση νέων συνεργατών, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, χορηγών ή επενδυτών στην επιχείρηση σας και την σύναψη των ανάλογων συμφωνιών. Μέσα στον μήνα οι συμφωνίες αυτές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά πετυχημένες. Θα μπορέσετε εύκολα να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό των γύρω σας και να τους προσελκύσετε στην δουλειά σας. Στο τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνετε έναν έλεγχο πεπραγμένων και ένα μίνι απολογισμό, για να ξέρετε πως θα συνεχίσετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Μέχρι τις 16.11 θα κινείται και η Αφροδίτη κατά μήκος του 10ου ηλιακού σας οίκου, συνοδεύοντας τον Ήλιο και τον Ερμή, και είναι ένα χρονικό διάστημα που θα σας προσελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στα οποία θα θαυμάζετε την στιβαρότητα, την σταθερότητα και την ασφάλεια που εμπνεύσουν, ακόμη και την αξιοπιστία τους. Στις 16 Νοεμβρίου μετακινείται στον 11ο οίκο και θα αυξηθούν κατακόρυφα οι επαφές σας με φιλικά πρόσωπα. Ανάμεσα στα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ίσως να υπάρξει ένα άτομο που θα εμπνεύσει ρομαντικά συναισθήματα και θα έρθετε πιο κοντά. Ή μπορεί να πραγματοποιήσετε μια γνωριμία μέσω φιλικών σας προσώπων που θα εξελιχθεί σε ερωτική. Γεγονός είναι ότι οι ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες μέσα στον Νοέμβριο να κάνετε γνωριμίες που θα απογειώσουν την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή.

Με την Πανσέληνο-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο ίσως να δείτε το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων σας που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, ίσως και τους γονείς σας. λύσεις θα βρεθούν σε προβλήματα ανακαίνισης του σπιτιού σας ή κατασκευής μιας νέας κατοικίας. Η Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη αναδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. μπορεί να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, ίσως όμως και να αναδειχτούν προβλήματα μεταξύ σας και να χρειαστεί να βρείτε νέες ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 24, 26, 28, 30
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 8, 14, 18, 23, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…