Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Σεπτεμβρίου περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας επικεντρώνεστε στην λεπτομέρεια και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο Ερμής θα συνεχίσει και τον Σεπτέμβριο να κινείται στον 8ο ηλιακό σας οίκο, μέχρι τα μέσα του μήνα δε, θα είναι ανάδρομος. Τα οικονομικά σας δεν θα είναι αυτά που περιμένατε και ίσως να υπάρξουν προβλήματα με δάνεια ή με άλλες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και κληρονομικά ζητήματα. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, ούτε να αρχίσετε μια διαφημιστική καμπάνια για την δουλειά, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μετά τις 15/09 που γυρίζει ο πλανήτης ορθόδρομος αρχίζουν και πάλι να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και να ρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας ανεμπόδιστα. Ένα δάνειο θα μπορούσε να σας προσφέρει τα κεφάλαια εκείνα που χρειάζεστε για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται μέσα στον Σεπτέμβριο στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, γυρίζοντας στις 4/09 ορθόδρομη. Η περίοδος των εντάσεων στην σχέση τελειώνει και τα οικονομικά σας μπορούν πλέον να εξελιχθούν πιο ομαλά. Το διάστημα που έπεται μπορεί να φέρει καινούργιες γνωριμίες στην ζωή των αδέσμευτων και κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να συναντήσουν το άλλο τους μισό. Σχέσεις που ξεκινούν με παρόμοια πλανητικά, καταλήγουν πολλές φορές σε ευτυχισμένους γάμους! Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ενδείκνυται για γάμους και αρραβώνες για το ζώδιο σας, οπότε εάν σκέφτεστε κάτι τέτοιο, σπεύσετε! Όσο για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους, τα σύννεφα που σκέπαζαν τον προηγούμενο μήνα την σχέση σας διαλύονται και η κατάσταση επανέρχεται στην ομαλότητα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο αγγίζει τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, οξύνοντας τα οικονομικά προβλήματα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε κινήσεις πανικού. Μην επιτρέψετε επίσης οι όποιες οικονομικές δυσκολίες να επηρεάσουν την σχέση σας.  Λύσεις θα υπάρξουν, χρειάζεται απλά λίγη υπομονή.

 

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει ζητήματα επικοινωνίας στο προσκήνιο. Κάποιο άτομο ίσως να σας κακολογεί πίσω από την πλάτη σας, ίσως δε να εκδηλωθούν ζήλιες και κουτσομπολιά. Για όσους έχουν έντονη επαγγελματική δράση, δεν αποκλείεται ένα έκτακτο επαγγελματικό ταξίδι. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες θα είναι πιθανές το διάστημα αυτό, όπως και τα ευχάριστα νέα που θα σας εκπλήξουν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 11, 25, 29       

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  5, 9, 23, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…