Υδροχόος- Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Ο 9ος οίκος σας (φιλοσοφικές αναζητήσεις και ταξίδια) είναι ενεργοποιημένος μέσα στον Οκτώβριο με την παρουσία του Ήλιου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ξεπεράσετε τα προβλήματα, εάν έχετε ένα ανοιχτό μυαλό και προσεγγίσετε το εκάστοτε πρόβλημα από άλλη διάσταση. Μέσα στο μήνα ίσως να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να ξεκινήσουν να μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα, για να επικοινωνούν με τους επιχειρηματικούς τους εταίρους απευθείας στην γλώσσα τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 10ο οίκο σας (καριέρα και επιτυχίες), ανάδρομο μετά τα μέσα Οκτωβρίου, ίσως έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που σχετίζονται με εμπόδια που όρθωσαν κάποια άτομα στην καριέρα σας.

Ο Οκτώβρης θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ κάποιοι μεταξύ σας θα μπορέσετε να κερδίσετε κάποια χρηματικά ποσά, εκμεταλλευόμενοι τις προσωπικές ή ερωτικές σας γνωριμίες. Το σενάριο επίσης μιας κληρονομιάς που δεν περιμένετε είναι επίσης πιθανό!

Εάν είστε σε μακροχρόνια σχέση, ετοιμαστείτε να υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο ύφος της σχέσης, ενδεχομένως επειδή έχει κουραστεί το ταίρι σας από τον άστατο χαρακτήρα και τα καπρίτσια σας. Τότε θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από την ζωή και αν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να ζείτε με το άτομο αυτό πλάι σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να εξετάσετε τον χωρισμό σαν την καλύτερη δυνατή λύση.

Οι αδέσμευτοι με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ακραίες καταστάσεις, κληρονομιές και χρήματα από τρίτους) να εγγυάται μια έντονη κοινωνική ζωή, θα έχετε πολλές εξόδους, άφθονα φλερτ και άπειρες ερωτικές περιπέτειες. Η σεξουαλική αυτή επαφή χωρίς διάκριση μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες ή ακόμη και ακραίες καταστάσεις και γι αυτό χρειάζεται προσοχή, ενίοτε και κάποιο φρένο στους ξέφρενους ρυθμούς…

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…