Φίδι || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 και 2013 

Για σας το έτος του Αρουραίου με στοιχείο το μέταλλο, το 2020, θα είναι μια χρονιά που θα αλλάξει η ζωή σας!  Τα αστέρια ευνοούν την προσωπική εξέλιξη τη χρονιά αυτή! Θα ανακαλύψετε καινούργια πράγματα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα έχετε μια πολύ καλύτερη αίσθηση της αποστολής σας στην ζωή και της μοίρας σας. Πολύ από σας θα εκλυθούν από την πνευματικότητα και θα αναζητήσετε απαντήσεις σε πιο πνευματικά ή μεταφυσικά μονοπάτια γνώσης και σοφίας. Η φυσική σας γενναιοδωρία θα βοηθήσει τους γύρω σας να βρουν ανακούφιση από τα προβλήματα τους.

Μην παίρνετε τίποτε για δεδομένο τη χρονιά αυτή και καλό θα ήταν να έχετε το νου σας για παγίδες σε καθημερινές δραστηριότητες επαγγελματικής φύσης. Εάν κατεβάσετε τις άμυνες σας, θα βρουν χώρο να εισχωρήσουν οι εχθροί σας και να σας βλάψουν. Γιατί έχετε αρκετούς εχθρούς στον κύκλο σας, τον κοινωνικό, τον επαγγελματικό ή τον οικογενειακό. Και κυρίως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ότι και να συμβεί. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε!

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 3, 7 και 8

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: ροζ, μαύρο και πράσινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020: βορειοανατολικά, νοτιοδυτικά και νότια

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο 

Οι δεσμευμένοι θα αναλάβουν την υλοποίηση κοινών σχεδίων μέσα στο 2020, και ίσως τα σχέδια αυτά να αφορούν την απόκτηση ενός απογόνου. Όσο για τους ελεύθερους, μην στενοχωριέστε, γιατί η αγάπη σας περιμένει. Και ίσως πρόκειται για μια αγάπη που θα σας απογειώσει. Αναφορικά δεν με τους αρραβωνιασμένους, σύντομα θα ακολουθήσει γάμος.

Δεύτερο τρίμηνο

Η σχέση σας με το ταίρι σας θα είναι δυναμική και γεμάτη δράση. Η μονοτονία σταματά πια να είναι μέρος της καθημερινότητα σας, καθώς αρχίζετε να νιώθετε την επίδραση της στην ποιότητα της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι δεν φαίνεται να πτοούνται από κάποιους συμπαθείς υποψήφιους εραστές και θα προσπαθήσουν να απολαύσουν την ελευθερία τους όσο γίνετε περισσότερο. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει ένα ισχυρό ενδεχόμενο να σας συνεπάρει η γνωριμία με ένα άκρως γοητευτικό άτομο.

Τρίτο τρίμηνο

Η ευφορία θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου, αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή!  Βιώστε τις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας, που όχι μόνο θα ενδυναμώσουν την σχέση σας, αλλά θα αυξήσουν και το ερωτικό πάθος μεταξύ σας.  Αυτή η ειδυλλιακή κατάσταση έχει την δυνατότητα να κρατήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να τη διατηρήσετε. Οι ελεύθεροι θα είστε σε θέση να προσελκύσετε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των γύρω σας, θα είστε όμως και έτοιμοι αυτή τη χρονική περίοδο να θυσιάσετε την ελευθερία σας για τα μάτια ενός γοητευτικού ατόμου.

Τέταρτο τρίμηνο

Οι οιωνοί για την συναισθηματική σας ζωή είναι απλά μοναδικοί! Εάν είστε ελεύθεροι, δεν θα πρέπει να παραμείνετε ακόμη για πολύ. Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα μέρος που δεν θα το περιμένατε ή ακόμη και σε μια παλιά σας γνωριμία. Εάν συμβιώνετε με το ταίρι σας, οι περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά ρομαντική, με δείπνα υπό το σεληνόφως, κεριά και μουσικές υποκρούσεις. Κάτι σαν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος…

Οικονομικά

Ίσως να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας εξ αιτίας των δαπανών σας. Περιορίστε τις δαπάνες σας στις απόλυτα απαραίτητες, διαφορετικά θα επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας με χρέη. Αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από την κανονική σας δουλειά ή βρίσκοντας μια δεύτερη απασχόληση. Τα απρογραμμάτιστα έξοδα είναι πάντα μια έντονη πιθανότητα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε παρανομίες, γιατί θα τις πληρώσετε ακριβά.

Υγεία 

 Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, αντί να αγχώνεστε για την υγεία των γύρω σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποφέρετε και οι δύο πλευρές από προβλήματα υγείας. Η πνευματική καταπόνηση σας επίσης είναι μια έντονη πιθανότητα μέσα στο έτος.  Η αναζήτηση της αλήθειας και των κρυφών νοημάτων δεν είναι απαραίτητα και ο καλύτερος τρόπος να βρείτε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.

Τα Φίδια των πέντε στοιχείων κατά το 2020

  

Φίδι με φωτιά (1977) 

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 18.2.1977 και 6.2.1978 και ανήκουν στο Φίδι με στοιχείο τους τη φωτιά, ίσως αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης μέσα στο 2020. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προγραμματίστε τα έξοδα σας. Ίσως να αντιμετωπίσουν προβλήματα την δουλειά τους όσοι έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας, και συνιστάται να τα χειριστείτε επίσης με προσοχή και σύνεση. Στον τομέα της υγείας, προσέξετε το ταίρι σας, γιατί θα παρουσιάσει κάποια προβλήματα υγείας.

Φίδι με ξύλο (1965)

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 2 Φεβρουαρίου 1965 και 20 Ιανουαρίου 1966, η τύχη είναι με το μέρος στον τομέα των οικονομικών, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα συναισθηματικά σας. Τα εισοδήματα σας αναμένεται να κυμαίνονται σε ανεκτά επίπεδα, τη διαφορά όμως θα την κάνει μια συνετή διαχείριση από πλευράς σας. Σε πιθανά προβλήματα με τον σύντροφό σας, συνιστάται να τα χειριστείτε με μεγάλη προσοχή για να μην χάσετε τον έλεγχο. Κάντε υποχωρήσεις και όλα θα πάνε καλά. Με το ξεκίνημα του κινέζικου έτους η υγεία σας δεν θα είναι σπουδαία. Επίσης, καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γονείς σας.

Φίδι με νερό (1953)

Γεννηθήκατε μεταξύ 14 Φεβρουαρίου 1953 και 2 Φεβρουαρίου 1954; Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 2020 σαν η τυχερή σας χρονιά… Αποφύγετε επενδύσεις, εάν είστε επιχειρηματίες και μην μπαίνετε στον πειρασμό των τυχερών παιχνιδιών, γιατί κινδυνεύετε να πάθετε εξάρτηση από τον τζόγο. Το εισόδημα σας δεν θα είναι σταθερό, και γι αυτό καλό θα ήταν να είστε εξαιρετικά φειδωλοί στις δαπάνες σας. Αν και δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα ήταν καλό όμως να φροντίσετε προληπτικά την διατροφή και την άσκηση σας. Αποφύγετε αλμυρά και καυτερά για να μην έχετε επιπτώσεις στην υγεία σας.

Φίδι με μέταλλο (1941)

Αφορά όσους γεννήθηκαν από τις 27 Ιανουαρίου 1941 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 1942. Για σας είναι σημαντικό να διατηρείτε την ηρεμία σας και αποφύγετε οτιδήποτε δυναμικό ή επιθετικό. Μια ελαφρά φυσική άσκηση θα βοηθήσει να διατηρήσετε την φόρμα σας, μην κάνετε όμως υπερβολές. Η αρμονία στην οικογένεια είναι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλον στην παρούσα φάση της ζωής σας. Και για να την διατηρήσετε, κάποιες φορές ίσως θα πρέπει να υποχωρείτε και να αφήνετε περιθώρια στους γύρω σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και κουτσομπολιά!

Φίδι με γη (1989)

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 6 Φεβρουαρίου 1989 και 26 Ιανουαρίου 1990, ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Φιδιού, με στοιχείο του τη γη. Οι φοιτητές και σπουδαστές του ζωδίου σας θα έχετε πολύ καλή τύχη στις σπουδές σας και οι επιδόσεις σας θα είναι καταπληκτικές. Αποφύγετε όμως κομπασμούς για να μην προσελκύσετε τους ζηλόφθονους. Οι δραστηριότητες στο ύπαιθρο θα σας κουράζουν τη χρονιά αυτή, και δεν θα πρέπει να αψηφάτε τα όρια σας. Υπάρχει επίσης έντονο το ενδεχόμενο των τραυματισμών, οπότε καλύτερα να είστε προσεκτικοί!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…