Φίδι 2022 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

Στο κινέζικο ζώδιο του Λαγού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2013               10.02.2013 – 30.01.2014                νερό

2001               24.01.2001 – 11.02.2002                μέταλλο

1989               06.02.1989 – 26.01.1990                γη

1977               18.02.1977 – 06.02.1978                φωτιά

1965               02.02.1965 – 20.02.1966                ξύλο

1953               14.02.1953 – 02.02.1954                νερό

1941               27.01.1941 – 14.02.1942                μέταλλο

1929               10.02.1929 – 09.01.1930                γη

 

Φίδι 2022 – Συναισθηματικά

 Η συναισθηματική ζωή του ζωδίου σας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ήρεμη μέσα στο 2022, καθώς το στοιχείο του νερού του έτους δεν είναι ευνοϊκό για το ζώδιο σας, που έχει σαν στοιχείο του την φωτιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τις περιστασιακές γνωριμίες και τις σύντομης διάρκειας σχέσεις, που μπορεί να είναι πολλές, εάν πρόκειται για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή. Γιατί το άτομο που θα εμπιστευθείτε θα πρέπει να μοιράζεται κοινές αξίες και φιλοσοφία ζωής με σας, και καλό θα ήταν πριν εμβαθύνετε στην σχέση να ελέγξετε το παρελθόν του, ώστε να αποφύγετε κακοτοπιές. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ μέσα στο 2022 να αποδείξετε έμπρακτα στο ταίρι σας ότι το αγαπάτε και πως αποτελεί την πρώτη σας προτεραιότητα. Δεν μπορείτε πλέον να επαφίεστε στην κεκτημένη ταχύτητα που έχει η σχέση, γιατί όλα φτάνουν κάποτε στο τέλος τους. Και αν δεν φροντίσετε να κινήσετε έγκαιρα τα νήματα, το τέλος της δικής σας σχέσεις θα έρθει μέσα στην χρονιά. Βέβαια, και στην ακραία αυτή περίπτωση, θα υπάρξουν ευκαιρίες επανασύνδεσης, αλλά το σοκ που θα βιώσετε θα είναι μεγάλο, γιατί δεν θα το περιμένετε. Συνιστάται επίσης να περιορίσετε τις ζήλιες και τα πείσματα, γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά σας θα είναι που θα σας στοιχίσουν την σχέση.

 

Φίδι 2022 – Επαγγελματικά

 Και για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας η χρονιά του Τίγρη θα είναι ταραχώδης! Μέσα στο σεληνιακό έτος που ξεκινά θα πρέπει να διαφυλάξετε το εισόδημα σας, από όποια πηγή και αν προέρχεται, γιατί σας περιμένουν μεγάλα και απρόβλεπτα έξοδα, ίσως και απώλειες χρημάτων. Αναφορικά με την καριέρα σας, είναι περίοδος αλλαγών και αναπροσαρμογών, που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα ή ενδεχομένως να αναγκαστείτε να αλλάξετε επάγγελμα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Σε περίπτωση που παραμείνετε στην παρούσα απασχόληση σας, είναι επιτακτική ανάγκη να ιεραρχήσετε προτεραιότητες και να εκπονήσετε στρατηγικές ανάπτυξης των δράσεων σας. Όταν εισέρχεστε σε επαγγελματικές ή επιχειρηματικές συνομιλίες θα πρέπει να έχετε σαφή εικόνα του αποτελέσματος που σας ενδιαφέρει, γιατί η αμφιβολία και η αναποφασιστικότητα θα σας στοιχίσει κάποιες καλές ευκαιρίες. Εάν αμφιβάλετε για την αποτελεσματικότητα ή την βιωσιμότητα μιας νέας δραστηριότητας, τότε σαφώς προτιμήστε να επενδύσετε χρόνο και χρήμα, βελτιώνοντας τις προοπτικές της τωρινής σας απασχόλησης μέσα από τον εκσυγχρονισμό της. Ευνοούνται μέσα στο 2022 ιδιαίτερα όσοι του ζωδίου σας ασχολούνται με την δημοσιογραφία, την συγγραφή και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

 

Φίδι 2022 – Υγεία και ευεξία

 Κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Τίγρη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα υγείας από εξωγενείς παράγοντες, ωστόσο επειδή θα παρουσιάζει κάποια ευπάθεια το ήπαρ και το πάγκρεας, συνιστάται να περιορίσετε στο ελάχιστο την κατανάλωση αλκοόλ, τόσο για δικό σας καλό, όσο και για το καλό των γύρω σας.

 

Φίδι 2022 – Τσάκρα

Το τσάκρα Μανιπούρα ή του ηλιακού πλέγματος θα είναι αυτό που θα πληγεί μέσα στο 2022 και θα χρειαστεί ενίσχυση ή ενεργοποίηση, ώστε να λειτουργεί εύρυθμα. Ενισχύοντας το μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε συναισθηματικό επίπεδο την αξία μας, που είναι το κυριότερο κριτήριο για να αναπτύξουμε σωστά την συναισθηματική μας ζωή. Λόγω της καλύτερης κατανόησης του εαυτού μας και της αξίας μας δεν χρειάζεται πια να καταφεύγουμε σε υστερίες ζήλιας. Στον επαγγελματικό τομέα γινόμαστε πιο παραγωγικοί, ενώ κοινωνικά τονώνεται το συναίσθημα της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης. Η εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος μας επιτρέπει να προωθούμε τις ιδέες μας στους γύρω μας, χωρίς να καταφύγουμε σε επιθετικές τακτικές. Με την διαίσθηση δε που θα αναπτυχθεί από την ενεργοποίηση του τσάκρα αυτού, θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στον σωστό τόπο την κατάλληλη χρονική στιγμή, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες που υπό διαφορετικές συνθήκες θα προσπερνούσαμε. Τροφές που βοηθούν στην ενεργοποίηση ή την εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα είναι τα κολοκυθάκια, η παπάγια, τα βερίκοκα, ο κρόκος (σαφράν) και η κανέλα.

 

Φίδι 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

 Τα χρώματα που συστήνονται από το φένγκ σούι για την χρονιά που ακολουθεί, προκειμένου να σας βοηθήσουν, να σας στηρίξουν ή να σας προστατεύσουν στην καθημερινότητα σας, είναι το απαλό κίτρινο του βουτύρου, το μελί και το χρυσοκίτρινο. Όσο για τους μήνες που σας ευνοούν μέσα στο σεληνιακό έτος που ξεκινά, είναι ο Μάιος, ο μήνας σας, ο Αύγουστος, ο μήνας του Πιθήκου, ο Σεπτέμβριος, ο μήνας του Κόκορα και ο Ιανουάριος του 2023, ο μήνας του Βουβαλιού. Προσοχή θα χρειαστεί τον Νοέμβριο, τον μήνα του Γουρουνιού, καθώς αναμένεται να είναι από άτυχος έως επικίνδυνος.

 

Φίδι 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

 Για το έτος του υδάτινου Τίγρη προτείνονται για ενίσχυση και προστασία του ζωδίου σας τα ημιπολύτιμα πετρώματα του μπρονζίτη και του ματιού της γάτας. Ο μπρονζίτης βοηθάει να αποβάλετε τον θυμό σας και να προσεγγίσετε τις καταστάσεις που βιώνετε με ηρεμία. Σε επίπεδο καριέρας εξισορροπεί τις πραγματικές σας ανάγκες με τις ουτοπικές επιθυμίες, ενώ σας επιτρέπει να επιτελέσετε με ευκολία τις καθημερινές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Φορεμένο σαν βραχιόλι-φυλακτό, ο κρύσταλλος θα σας επιτρέψει να συνειδητοποιήσετε την δική σας αξία, αλλά και να εκτιμήσετε την αξία των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Σε κοινωνικό επίπεδο βελτιώνει τις επικοινωνιακές ικανότητες του ατόμου και φέρνει ευγλωττία. Σας φέρνει δε πιο κοντά με άτομα που μοιράζεστε κοινές αξίες και ιδεολογία.

 

Το πέτρωμα του ματιού της γάτας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα φέρει πνευματική ευεξία. Στην καριέρα σας θα ευεργετηθείτε από την παρουσία του πετρώματος με την ταχύτητα δράσης που θα απολαύσετε, την ακρίβεια και πληρότητα της δουλειάς σας. Στην προσωπική-συναισθηματική σας ζωή το μάτι της γάτας σας κάνει πιο ανοιχτούς στην διαφορετικότητα, επιτρέποντας έτσι να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με τους γύρω σας, τα παιδιά ή το ταίρι σας. Θα λειτουργήσει δε σαν σωσίβιο σωτηρίας σε σκοτεινές και δύσκολες στιγμές της ζωής σας, καθώς δεν θα επιτρέψει να σας βυθίσουν οι μαύρες σκέψεις.

 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 9

Τυχερά λουλούδια: ορχιδέα και κάκτος

Τυχερές κατευθύνσεις: ανατολικά, δυτικά και νοτιοδυτικά

Άτυχοι αριθμοί: 1, 6 και 7

Άτυχες κατευθύνσεις: βορειοανατολικά και βορειοδυτικά

 

 

Φίδι 2022 – Συμβουλή έτους

 Φίδι με στοιχείο το ξύλο: Χτίστε σταθερά θεμέλια!

Φίδι με στοιχείο τη φωτιά: Στοχεύστε στην ουσία και ζήστε ουσιαστικά

Φίδι με στοιχείο τη γη: Επενδύστε στην βελτίωση της επικοινωνίας σας.

Φίδι με στοιχείο το μέταλλο: Ζήστε αρμονικά, χωρίς άγχος και βιασύνη

Φίδι με στοιχείο το νερό: Η διαίσθηση σας θα σας δείξει τον δρόμο!

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Λαγού Κινέζικο ωροσκόπιο 2023

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά κατά το 2023 τοποθετείται στις 22 Ιανουαρίου, κατά την οποία γιορτά…