ΦΙΔΙ

ΕΤΗ: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Όσοι γεννήθηκαν το έτος του Φιδιού και οι σύντροφοί τους θα βιώσουν μια αξέχαστη χρονιά. Σε σώμα, πνεύμα και μυαλό θα αισθάνονται ότι τα δύο άτομα έγιναν ένα! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας που δεν θα συναντήσουν το άλλο τους μισό, θα βιώσουν την αίσθηση της ολοκλήρωσης μέσα από την ίδια τους την ψυχική ισορροπία, που είναι απαραίτητη για να θέσουν ισχυρά θεμέλια για την μελλοντική τους συναισθηματική ζωή. Το 2019 θα σας βρει πιο χαλαρούς σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν θα έχετε πλέον την ανάγκη να λαμβάνετε υπόψη σας τι σκέφτονται οι άλλοι για σας και θα ενεργείτε αυθόρμητα. Με τον τρόπο αυτό η συνύπαρξη σας με κοινωνικούς εταίρους και φίλους θα βελτιωθεί τα μέγιστα.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2019 θα είναι χωρίς αμφιβολία μια καλή χρονιά! Η δυναμική θα είναι στο απόγειο της και θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για οικονομικά οφέλη με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Προσπαθήστε όμως να μην χάσετε το προσανατολισμό σας αλλά και την στήριξη των ανθρώπων γύρω σας. η πρόκληση θα είναι να βρείτε τις ισορροπίες σας μεταξύ προσωπικού κέρδους και κοινωνικής ευαισθησίας. Οι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι δεν βλάπτουν άλλους με γνώμονα το κέρδος τους. Τα μεγάλα οικονομικά κέρδη θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε πιο χαλαρούς ρυθμούς δουλειάς την επόμενη χρονιά. Ίσως δε να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς, που αν και δεν αναμένεται να σας αφήσουν κέρδη, θα απολαύσετε την εμπειρία!

 

ΥΓΕΙΑ

Αν εξωτερικά φαίνονται ήρεμα, τα φίδια είναι δυναμικά και έξυπνα και έχουν μια αστείρευτη ενέργεια. Όταν αποφασίσουν να ξαποστάσουν, αισθάνονται τελείως εξαντλημένα εξαιτίας της μεγάλης προσπάθειας και που ψυχικού άγχους. Η αδυναμία τους να εκφράσουν τα συναισθήματα, τις φοβίες και τα άγχη τους, οδηγεί το σώμα τους σε ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Παρόλα αυτά, η σοφία τους και η πνευματικότητα τους, τους βοηθάνε να επανέλθουν στην σωστή πορεία και να εναρμονιστούν με το Σύμπαν.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…