Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2018 γενική επισκόπηση

Κατά τον τελευταίο μήνα του φθινόπωρου δεν θα καταφέρουν όλοι να διατηρήσουν την αυτοπεποίθηση τους, μια ισχυρή θέληση αλλά και συναισθηματική ανεξαρτησία. Αν και ο μήνας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος, με πολλά εμπόδια ή κακές συγκυρίες, είναι ένας μήνας που θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με καλά προσχεδιασμένα πλάνα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της περιόδου είναι η ισχυρή θετική επιρροή δύο αντίθετων μεταξύ τους πλανητών, που όμως θα προωθήσουν τα σχέδια μας, του Άρη και της Αφροδίτης. Η αντίθεση τους θα εκφραστεί μέσα από το δίλημμα, για το πια στρατηγική θα είναι νικηφόρα στην παρούσα φάση της ζωής σας.

Σε γενικές γραμμές ο μήνας είναι θετικός για επιτεύγματα και τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανεβάσει κανείς ταχύτητες για να ολοκληρώσει ότι είναι δυνατό μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο Νοέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του έτους που προσφέρεται για μεγάλης έκτασης projects. Οι επιλογές που έχετε είναι να μείνετε στην ασφάλεια του γνώριμου και ασφαλούς ή να ρισκάρετε προς νέες κατευθύνσεις. Εάν επιλέξετε να ρισκάρετε, αυτόματα θα χάσετε το σχετικό δίχτυ ασφαλείας που μέχρι τώρα σας προστάτευε, μπορείτε όμως δυνητικά να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, εάν καταφέρετε να έχετε πλήρη επίγνωση των όσων συμβαίνουν γύρω σας.

Σε προσωπικό επίπεδο οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από το εκάστοτε ζώδιο. Άλλα ζώδια θα έχουν μεγαλύτερη τύχη και θα καταφέρουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, άλλα, λιγότερο τυχερά, θα επιτύχουν μικρότερης έκτασης ή σπουδαιότητας νίκες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αποφεύγετε να βασίζεστε αποκλειστικά και μόνο στην επικοινωνία, στις διπλωματικές σας ικανότητες ή στην ακτινοβολία σας, όταν προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι πιο αποτελεσματική η εφαρμογή επιθετικών τακτικών και η επιβολή λύσεων, παρά μια διπλωματική προσέγγιση. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τα κοινώς αποδεκτά πλαίσια και προκαλέσετε νέα προβλήματα.

Τα ζώδια του στοιχείου της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) δεν θα τύχουν της ευεργετικής προστασίας κάποιου πλανήτη αυτή την περίοδο. Το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί ιδιαίτερα, αλλά εάν αντιμετωπίσετε κρίσιμες καταστάσεις θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί στους χειρισμούς σας, μη αναλαμβάνοντας άσκοπα ρίσκα, για να αποφύγετε την έκθεση σας σε κινδύνους. Οι εκπρόσωποι των ζωδίων  του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) θα έχουν περιοδικό προστάτη τους τον Ερμή,  μια θέση κάπως ασυνήθιστη, που όμως θα τους δώσει πρόσθετα αβαντάζ στην δουλειά, ειδικά εάν αποδειχτούν ανθεκτικοί στις πιέσεις. Μεγαλύτερα οφέλη αναμένεται να αποκομίσουν οι επιχειρηματίες των ζωδίων αυτών, τόσο οι έμπειροι, όσο και οι νεοφώτιστοι στο χώρο.

Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αναμένεται να ευνοηθούν από την θέση και τις όψεις του Άρη! Ο κόκκινος πλανήτης θα κυριαρχεί στο ουράνιο στερέωμα για ένα ακόμη μήνα και τα ζώδια του αέρα αναμένεται να βιώσουν μια περίοδο γεμάτη με δύναμη και ενέργεια! Θα έχετε άφθονο χρόνο και ενέργεια να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, αλλά η νικηφόρα πινελιά θα προέρχεται από την εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Όσο για τα ζώδια του στοιχείου της Γης (Ταύρους, Παρθένου και Αιγόκερους), θα μπορούν να στηριχτούν στην θετική στάση του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι μεν ένας απρόβλεπτος και αμφίσημος πλανήτης, θα είναι όμως στον πλευρό σας, ειδικά σε ειδικές περιστάσεις, όπου η εξωτερική βοήθεια θα είναι απαραίτητη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του μήνα για τα ζώδια της γης θα είναι ότι η ενέργεια θα αναβλύζει από μέσα σας με το ξεκίνημα του μήνα, και θα εξαρτηθεί από εσάς, τι χρήση θα κάνετε και προς τα πού θα την κατευθύνετε.

Ο ρόλος της Σελήνης θα είναι λίγο έως πολύ σκοτεινός κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, καθώς αντί να μας βοηθά, θα ορθώνει εμπόδια στις προσπάθειες μας. Μην υποτιμάτε τη προειδοποίηση αυτή, καθώς η ενέργεια της θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή! Προσοχή θα χρειαστεί η υγεία σας, αλλά και οι επαφές σας με συγγενείς και φίλους, ιδιαίτερα εάν υπάρξουν οποιουδήποτε είδους διαπραγματεύσεις ή εμπλοκές σε ζητήματα.

Κατά το Νοέμβριο θα συμβούν αρκετά αρνητικά γεγονότα που αναμένεται να επηρεάσουν μεγάλες μάζες πληθυσμού ή εκτεταμένες περιοχές της υφηλίου!  Θα ήταν στο πλαίσιο αυτό συνετό να αποφύγει κανείς τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο  κάθε πιθανή αντιπαράθεση, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να αποφεύγει κανείς προβλήματα, προβλέποντας τα, παρά να προσπαθεί να τα επιλύει. Όσο για το συλλογικό επίπεδο, ας ελπίζουμε στο καλύτερο, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια επιλογής…

 

Καλό και ήρεμο μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Mήτρας Δημήτρης

 

  Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.g

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Άρθρα συνεργατών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Σκορπιό (4 – 29.12.2023) : Κτητικότητα και ερωτική ζήλια!

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρώσ…