Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2018 γενική επισκόπηση

Το κύριο χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι η αυξημένη ενέργεια, κοινό χαρακτηριστικό όλων των ζωδίων του ζωδιακού κύκλου. Μετά από ένα υποτονικό και ασταθή Σεπτέμβριο, οι ταχύτητες ανεβαίνουν και τα κίνητρα για το κυνήγι της επιτυχίας θα είναι και πάλι δελεαστικά. Η θετική ενέργεια και η καλή διάθεση επιστρέφουν! Αυτή την περίοδο μπορείτε να απολαύσετε τα θετικά αποτελέσματα της δουλειάς σας, να τελειοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ή να θέσετε τις βάσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Όσο πιο αποτελεσματικοί ήσασταν στο παρελθόν και όσο πιο κατασταλαγμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία που σας περιμένει!

Για κάποιους ωστόσο  ο Οκτώβρης συνιστά προσεκτικές κινήσεις! Τα επίπεδα του ρίσκου αυξάνονται, καθώς και οι πιθανότητες αποτυχίες ή το ενδεχόμενο να βρεθείτε μπλεγμένοι επειδή δεν προσέξατε αρκετά την στιγμή που έπρεπε. Το σημαντικό όμως είναι ότι σε κάθε περίπτωση, το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Για την αποφυγή ακόμη και αυτής της προοπτικής, θα ήταν καλό να είστε ετοιμοπόλεμοι, ικανοί να αντεπεξέλθετε σε κάθε πιθανό σενάριο.

Εάν δούμε με λίγο μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, θα διαπιστώσουμε ότι κατά τον Οκτώβριο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) δεν θα έχουν πρόσθετη εξωτερική βοήθεια, κάτι όμως που δεν θα τους δυσχεραίνει ιδιαίτερα. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) θα δεχτούν την στήριξη του Άρη, που σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε αρμονία με τα ζώδια αυτά. Θα τους βοηθήσει να καταφέρουν αρκετά σημαντικά πράγματα ή να ολοκληρώσουν κάτι πολύ σημαντικό με το μίνιμουμ των προσπαθειών τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρετε, φίλες και φίλοι, χωρίς να κουνήσετε το χεράκι σας, για να έχουμε και το νου μας…

Ο Ουρανός θα είναι στο πλευρό των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς), αλλά και των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) λόγω μιας περίεργης συγκυρίας. Οι εκπρόσωποι των δύο αυτών στοιχείων θα πρέπει να βασίζονται πάρα πολύ στο καλό τους ένστικτο, καθώς οι εξωτερικές συνθήκες θα σας βγάλουν από το ασφαλές μονοπάτι, εάν αρχίσετε να ερμηνεύετε να μηνύματα που θα λαμβάνετε από τους γύρω σας. Η καρδιά σας και οι εμπειρίες σας μπορούν να σας σώσουν και να γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο!

Τον Οκτώβρη του 2018 δεν θα δοθεί συνέχεια στις τάσεις των προηγούμενων μηνών του έτους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πλέον για πιθανά προβλήματα υγείας, πέρα από τα συνήθη περιστατικά. Είναι μια περίοδος που μπορεί κανείς με σχετική ευκολία να φέρει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ πνεύματος και αισθήσεων, κάτι που ίσως αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την μελλοντική σας πορεία.

Είναι σε γενικές γραμμές μια θετική περίοδος για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου! Ακόμη θετικότερες επιπτώσεις στην ζωή σας θα είχε η πιθανότητα να παραμερίσετε κάθε εγωιστική συμπεριφορά, που θα έλυνε αυτόματα και μια σειρά συγκρούσεων ή διαφωνιών. Είναι μια στάση ζωής, εναρμονισμένη πλήρως με τις νέες εποχές που ανατέλλουν, και που απαιτούν από μας αγάπη, ανιδιοτέλεια και προσφορά.

Οι Ερμής και Ήλιος ωστόσο θα μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, ειδικά εάν δείξουμε ότι είμαστε αναποφάσιστοι ή ευάλωτοι. Πρέπει να αποφύγουμε την υπερβολική και κακεντρεχή κριτική κατά των άλλων, αλλά και την αμφισβήτηση των δικών μας ικανοτήτων. Αυτή τη χρονική στιγμή θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής μας! Ίσως να χρειαστεί να αλλάξουμε πιστεύω ή πεποιθήσεις δεκαετιών, κάτι που θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, δεν υπάρχει όμως άλλος δρόμος προς την επιτυχία, πέρα από αυτόν που απαιτεί τάχιστη προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Ανοίξτε το μυαλό σας και κάντε χώρο για το καινούργιο και νεωτεριστικό!

Καλό μας μήνα!

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ωροσκόπια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οκτώβριος 2022 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Οκτώβριος του 2022 δεν αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος μήνας, όπως άλλωστε ήτ…